Home Zanimljivosti POZLILO MU: Nakon zahteva produkcije – Nenadu Macanoviću Bebici se srušio celi...

POZLILO MU: Nakon zahteva produkcije – Nenadu Macanoviću Bebici se srušio celi svet…

3643
0
Nenad Macanovic,
Nenad Macanovic,

Nenadu Macanoviću Bebici se pred svima slošilo…

Veliko iznenađenje!

Aleksa Erski izabrao je svoje potrčke. On se poigrao sa mnogim ukućanima i na kraju izabrao Nemanju Gačića i Teodoru Delić.

U momentu kada se Erski odlučio za ovo dvoje takmičara, videlo se na licu Nenada Macanovića da nimalo nije zadovoljan ovom odlukom.

– Nisam znao kako da odaberem, da li da to budu neki muž i žena ili nekog ko se ne podnosi. Pogubljen sam prvi put, tako da sam dosta razmišljao o tome. Podići ću Božu i Uroša, Anđela i Maju, Munju i Lejdi, Uroša Rajičića i Tamaru Tiktok i Majčicu i Stefani. Maja i Anđelo da sednu, Lejdi Di i Munja, Uroš i Boža da sednu, Majčica i Stefani, svi neka sednu. Potrčci će biti Gačić i Teodora Delić. Mislim da između njih postoji neka emocija, smatram da će biti zanimljivo u izolaciji, i zbog Bebice i da razjasne njihov odnos. Ona prema meni ima neki animozitet, čak mi je i rekla da me ne miriše baš najbolje. Gačića gotivim ali mislim da nisu čiste emocije između njih – rekao je Aleksa.

– Ja ću dokazati da tu nema ničega. Može i Nenad da spava pored nas ako želi, tu neće biti ničega. Hvala što me je poslao jer ću dokazati na čemu sam. Ja njega ne mogu očima da smislim jer ne volim pičkaste muškarce – rekla je Teodora.

– Ja sam ovo čak i očekivao tako da nisam iznenađen – rekao je Gačić.

– Što se tiče izolacije neći ići sa njom, ići će sama, naravno da joj verujem da neće biti ničega, sada će se dokazati koliko je naša ljubav jaka – rekao je Bebica.

– Imaćemo zdravu normalnu komunikaciju, ništa previše prisno ali naravno da neću da ćutim dok smo u istoj prostoriji. Neće meni niko da postavlja ultimatume niti da me kontroliše, radiću šta ja hoću, ne može meni niko ništa da zabrani – rekla je Teodora.