Home Zanimljivosti “PRAVIŠ SE LUDA – JE LI SI BILA U BUJANOVCU”: Janjuš saterao...

“PRAVIŠ SE LUDA – JE LI SI BILA U BUJANOVCU”: Janjuš saterao Aneli u ćošak – Kopka ga njena prošlost… (VIDEO)

455
0
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,

Kopka ga njena prošlost…

Postavio joj je direktno pitanje!

Nakon što je Stanija Dobrojević izjavila da je Aneli Ahmić radila u Bujanovcu, ova informacija je dospela u Belu kuću. Od tog momenta se spekuliše u rijalitiju da li je Aneli radila kao animir dama.

Marka Janjuševića Janjuša je “kopkala” ova situacija, pa je rešio da direkto pita Aneli da li je bila u Bujanovcu.

– Ja kad sam nervozna ja se ne iskaljujem na tebe, ti si nešto nervozan večeras – rekla je Aneli.

– Kad nam bude mirna glava moći ćemo lakše da nastavimo, samo polako opusti se, sve će da se reši – rekao je Janjuš.

– Čuj ti on stavio našu sliku iz Bujanovca, a mi bili u pabu u Sarajevu, ja ne znam ni šta je Bujanovac, o čemu se radi tu, ne znam šta tamo rade? – pitala je Aneli.

– Sad se kao ti praviš luda, ne znaš gde je Bujanovac, o tome se ovde pričalo i ti se sad praviš luda. Evo da te pitam je l’ si ti bila u Bujanovcu? – pitao je Janjuš.

– Pa je l’ ti znaš neki grad u Hrvatskoj, evo da ti kažem, tako ni ja ne znam gradove u Srbiji, nikad tamo u životu nisam bila – rekla je Aneli.

Inače, Stanija Dobrojević već mesecima unazad “ratuje” sa aktuelnom takmičarkom “Elite” Aneli Ahmić, pa je i iznela detalje o aferi Bujanovac.

– Aneli je bila sa istim muškarcem sa kojim je bila Aleks iz Bujanovca. Aneli je isto radila tamo u Bujanovcu, on je nju strpao u kamion i otišli su u Švajcarsku. Njoj su valjda trebali ti neki papiri, čak sam čula i da je radila za tarifu neku nenormalnu. Asmin je sve vreme dobijao veliku podršku i čak mu je Instagram poludeo, cifre su mu vrtoglavo rasle – rekla je Stanija u emisiji “Pitam za druga”.

Detaljnije pogledajte u nastavku: