Home Zanimljivosti SAMO SU ELETELI U BELU KUĆU: Zbog informacije iz spoljnog sveta Anita...

SAMO SU ELETELI U BELU KUĆU: Zbog informacije iz spoljnog sveta Anita ostala zatečena…

4007
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Zbog informacije iz spoljnog sveta Anita ostala zatečena…

Anđelo i Anita dobili su poklone iz spoljnog sveta, povodom njihovih mesec dana od početka veze.

U Belu kuću je obezbeđenje unelo poklone za Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića koje im je poslala podrška povodom njihove mesečnice.

Oni nisu krili oduševljenje kada su videli torte i poklone koje su dobili a sve vreme su imali osmeh na licu koji nisu mogli da sakriju.

Anita Stanojlović je bila posebno dirnuta kada je ugledala čestitku od svoje majke, što je izazvalo dodatno oduševljenje kako kod nje same, tako i kod prisutnih učesnika ovog rijalitija.

– Mama mi je poslala čestitku i svi pozdravljaju Slađu – rekla je Anita, pa pročitala čestitku od podrške:

– Ne traži ništa, sve ćemo ti mi dati – pročitala je Anita.

S obzirom na to da su pokloni i podrška porodice uvek važni za učesnike rijaliti programa, ovaj događaj je izazvao emotivne reakcije kako kod samih učesnika, tako i kod publike koja prati ovaj rijaliti.

Ovaj trenutak je još jednom pokazao koliko je važna podrška najbližih u teškim trenucima, kao i koliko emotivnu podršku takvi gestovi imaju u okviru ovakvih televizijskih formata.

Uprkos svim izazovima i nedaćama koje donosi boravak u rijaliti programu, ovakvi trenuci pokazuju da emotivna povezanost sa najmilijima može biti velika podrška u teškim trenucima.