Home Zanimljivosti “TROŠNA I STARA KUĆA – PRAVI BRLOG”: Asmin tvrdi da je ovo...

“TROŠNA I STARA KUĆA – PRAVI BRLOG”: Asmin tvrdi da je ovo dom Aneli Ahmić – Neopisivi haos… (VIDEO)

2293
0
Asmin Durdzic,
Asmin Durdzic,

Neopisivi haos…

– “Ovo je tvoja sramota, a ne njena” – poručuju korisnici mreža nakon objavljenog snimka.

Asmin Durdžić ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama i objavama koje se tiču majke njegovog deteta i bivše žene, aktuelne učesnice “Elite”, Aneli Ahmić.

Nakon što je majku svoje ćerke Nore optužio da je zavisnica od na**otika, sponzoruša i žena lakog morala, te da je izmislila da su bili u braku, Asmin je otišao korak dalje i najnovijom objavom navukao mnoštvo loših komentara i kritika od strane korisnika mreža.

Naime, Asmin je na svom Instagramu objavio snimke kuće, za koju tvrdi da je Anelina, ističući da je dom Ahmićke bio u katastrofalnom stanju dok ga on navodno nije sredio.

Na snimku se mogu videti slike prostorija, kupatila, dnevne i spavaće sobe, a ono na šta sam Asmin stavlja akcenat jeste loše stanje u kojem se kuća nalazi.

Pored haosa i velike količine stvari u prostorijama, vidi se da je kuća stara, međutim, zapravo ništa ne dokazuje da tu zaista živi Aneli sa svojom porodicom, osim toga što Durdžić baš to tvrdi.

Kuća Dubrovnik pre nego što sam im ja opremio, snimak 2022. godine! Bogatašica Aneli – napisao je on pored snimka i izazvao salvu negativnih komentara.

– “Ovo je tvoja sramota, a ne njena. Ti si znao da je siromašna, neuredna, promiskuentna i ti si je sebi birao. Niko te nije naterao. Stanija kad vidi kako blatiš ženu koja ti je rodila dete valjda će skapirati šta nju čeka za par godina od tebe. Žalosno je što ovo radiš. Da je najcrnja ti si je sebi birao. Nisi ti ni prošao kraj gospodina, nažalost”, “Ova kuća jeste trošna i užasno neuredna, ali to nije razlog da ovako sramotiš majku svoje ćerke koja će to sutra da vidi. Daj da vidimo snimke kako si JOJ TI sredio kuću, kad si tako velika muškarčina, pa si ostavio ženu i dete da ti žive u brlogu” – samo su neki od komentara koji stoje pored objave.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!