Home Zanimljivosti GUŠI SE U SUZAMA – PLAČE NAD SVOJOM SUDBINOM: Miona se raspada...

GUŠI SE U SUZAMA – PLAČE NAD SVOJOM SUDBINOM: Miona se raspada nakon svađe sa Nenadom Aleksićem Ša… (VIDEO)

188
0
Miona Jovanović,
Miona Jovanović,

Miona se raspada nakon svađe sa Nenadom Aleksićem Ša…

Ne može više da podnese njihove sukobe.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša obeležili su “Elitu” svojim turbulentnim odnosom. Jedan period su se svakodnevno svađali, a onda je usledio mirniji period.

Par dana su uživali u ljubavi i nisu se svađali, a onda se ponovo desio žestok okršaj. Ša je zamerio Mioni što mu ne poklanja dovoljno pažnje, a ona mu je odgovorila da više ne zna kako da se postavi i kako da mu dokaže svoju ljubav. Priredio joj je ljubomornu scenu što igra sa drugim ukućanima tokom žurke.

Miona je u jednom trenutku poželela da spava i da na taj način zaustavi svađu, ali reper je došao u spavaću sobu i nastavio da je zapitkuje.

Kada je shvatio da neće dobiti odgovore na psotavljena pitanja, on je besno izjurio iz Bele kuće.

Ša je nastavio da šeta po imanju i da priča sam sa sobom i da vređa Mionu. Ne vidi izlaz iz ove situacije, pa je zatražio i da ga izvedu sa imanja i da završi sa svojim rijaliti učešćem.

Miona je nakon svađe sa Ša otišla u pušionicu i tamo je neutešno plakala. Razmišljala je o celokupnoj situaciji, gledala u jednu tačku i prolila more suza. Svi ostali ukućani su spavali, pa joj niko nije prišao da pokuša da je smiri.

Detaljnije pogledajte u nastavku: