Home Zanimljivosti NENAD ALEKSIĆ ŠA I MIONA PRED RASKIDOM: Počeo da je napada –...

NENAD ALEKSIĆ ŠA I MIONA PRED RASKIDOM: Počeo da je napada – Ona onda pobesnela… (VIDEO)

233
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,

Ona onda pobesnela…

Ne mogu da nađu zajednički jezik.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović obeležili su rijaliti program “Elita” svojim turbulentnim odnosom. Par dana su uplovili u mirnu luku i nisu se svađali, ali je sada došlo do preokreta, pa su ušli u žestok verbalni sukob.

Ša joj je zamerao da mu nije dovoljno posvećena, a Miona više ne zna šta treba da uradi kako bi mu dokazala svoju ljubav. On je verbalno napao Mionu i priredio joj ljubomornu scenu da ona igra sa drugim ukućanima tokom žurke.

– Ti si rekao da si počeo da se hladiš, na šta to liči? – rekla je Miona.

– Pa jesam hladim se, ja imam tako te momente toplo hladno zato što mi stalno zvocaš i je*eš mi u mozak – odgovorio je Ša.

– Ti meni govoriš ako uradim to i to da ćeš da odeš, meni ne treba neko ko će da me ucenjuje i da moram da dokazujem nešto. Posle svakih 10-15 dana ponovo ista priča i sve konstantno isto. Ja ne znam šta hoćeš ovde, stalno sam uz tebe, rekla sam ti sto puta da te volim šta hoćeš više. Ti si toliko labilan da imaš toliko stanja za par sati. S*rem ti se u to tvoje ali – rekla je Miona.

– Ja tebe posmatram da si moja za ceo život, ne ulazim u vezu kao klinac na kratko, ja uvek gledam da budem u dugoročnom odnosu. Ja ne sumnjam u tvoju ljubav, samo treba malo više da mi se posvetiš, da me ljubiš i grliš više. Ako je neko posvećen u ovom odnosu onda sam to ja, kao i u svakom – priznao je Ša.

– Koji par se za stolom toliko grli i ljubi kao mi, sve pada u vodu kad tako lažeš da se svi vole više nego mi. Evo sad boga mi mislim da se za**bavaš sa mnom. Ti sad mene ložiš i bacaš mi fore. Je l ti sad tvrdiš da sam gledala u nekoga? – rekla je Miona.

– Ja vidim ono što hoću da vidim itekako, ne vidim ništa loše, ništa apsolutno. Bolje idi igraj tamo sa ukućanima i pokazuj im se. Ja tebi i da kažem nešto da mi se ne sviđa, ti bi to obukla – rekao je Ša.

– Ja jesam malo hladna ako ti to ne odgovara produži dalje, kao što sam se ja prilagodila tvojim bubicama, tako ti prihvati i mene. Ja ljubav pokazujem drugačije od tebe – rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte u nastavku: