Home Zanimljivosti SITA UVELA ANELI U POSAO: Evo čime su se sestre Ahmić bavile...

SITA UVELA ANELI U POSAO: Evo čime su se sestre Ahmić bavile – Isplivao snimak koji dokazuje sve…

36682
0
Aneli Ahmic, Sita Ahmic,
Aneli Ahmic, Sita Ahmic,

Isplivao snimak koji dokazuje sve…

Otkrivena istina uživo u programu!

Sita Ahmić, rođena sestra Aneli Ahmić, poslednjih nekoliko dana je u centru pažnje zbog sukoba sa bivšim zadrugarima.

Na društvenim mrežama stalno isplivala novi materijal o famoznim sestrama, a sada se na TikToku pojavio snimak star osam godina.

Tada je Sita gostovala u jednoj emisiji i uživo u programu govorila o svom poslu, u koji je, kako je rekla, tada uvela i Aneli.

Radi se o dizajniranju modnih komada:

– Sad sam dobila inspiraciju za patike trenutno, ali haljine su nešto što ću da radim dok sam živa. Čak sam i sestru uvela u posao, čak je i ona počela da radi, sad ćemo malu seriju haljina da radimo. Ona je bazirana na drugačiji stil haljina, malo izazovniji nego moj. Tako da ćemo nešto zajedno da radimo, pomaže, malo uči od mene. Ja kupim neke njene ideje, malo je mlađa. Tu smo u Sarajevu obe, ja sam na relaciji Dubrovnik – Sarajevo, tako radim, tako živim – ispričala je Sita pre osam godina na “Alfa TV”.

Podsetimo, Sita se nedavno oglasila na društvenim mrežama, gde je prozvala Erminu Pašović i Osmana Karića, što je uradila zbog njihovih komentara na Anelin račun.

– Znate li koliko nas briga šta pišu neki klošari tipa neki narkoman Osman ili neka nemajka Ermina koja i kada je u istom gradu gde i njen sin živi sama, a sin kod majke. Npr. taj Osman ima blata više nego svi učesnici zajedno i tako, eto baš nas ne zanima što beda piše čisto da znate – napisala je Sita na svom Instagram nalogu.