Home Zanimljivosti STIŽU PAPIRI ZA RAZVOD NA ADRESU BELE KUĆE: Nikola se zaigrao sa...

STIŽU PAPIRI ZA RAZVOD NA ADRESU BELE KUĆE: Nikola se zaigrao sa starletom – Kamera sve snimila…

41550
0
Nikola Lakić,
Nikola Lakić,

Kamera sve snimila…

Čeka se oglašavanje njegove supruge.

Pred kamerama u Beloj kući su pukle mnoge veze i brakovi. Milioni gledalaca su pratili svaki korak preljubnika, a dešavalo se i da nakon prevare svi akteri ljubavnog trougla budu na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, mnogi misle da je došlo do zbližavanja između Slađe Lazić i oženjenog Nikole Lakića, nakon što su se zajedničkim snagama trudili da razdvoje Anđelu Šparavalo i Bojanu Pavlović.

Ova zajednička “misija” im je pomogla da se bolje upoznaju. Sada su zadrugari primetili da postoje pogledi između Lakića i Slađe.

Njih dvoje su celu noć proveli zajedno i prisno su igrali. Ovo je prva devojka u rijalitiju sa kojom je Lakić imao neku vrstu bližeg kontakta.

Nikola Lakić, Slada Lazic,
Nikola Lakić, Slada Lazic,

Nikola je u braku sa Aleksandrom Cokom Lazić, pa su se mnogi zapitali kako će njegova supruga reagovati na ovu situaciju.

Ona se nije oglašavala, a odmah su počeli da kruže komentari na mrežama da će mu poslati papire za razvod na adresu Bele kuće.

Međutim, Lakić i Slađa za sada nisu prešli granicu prijateljstva i postoji mogućnost da su samo uživali u dobroj muzici i da ih je pozitivna atmosfera na žurci “ponela”.