Home Zanimljivosti ZOLA SE OGLASIO IZ BEČA: Otkrio da li će se pomiriti sa...

ZOLA SE OGLASIO IZ BEČA: Otkrio da li će se pomiriti sa Miljanom Kulić – “Razne stvari su se dešavale…”

602
0
Miljana Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Lazar Colic,

“Razne stvari su se dešavale…”

Lazar otvoreno progovorio o svemu.

Rijaliti učesnik, Lazar Čolić Zola nakon izlaska iz “Elite” otišao je u Beč, ali ni tamo se nije “sakrio” od Miljane Kulić.

On je sada putem lajva na TikToku, pričao sa Filipom Carem, te otkrio da li planira da se vrati u rijaliti, ali i da li će se pomiriti sa Miljanom Kulić.

– To je za mene bilo i prošlo, neću da pričam dobro, a ni loše za nekog. Mene to ne interesuje, nisam se upalio da iznosim svoju priču. Želim svima sve najbolje, samo mene da ne diraju. Ja nisam bitan, što sam bio bitan, bio sam budala. Ja želim da se posvetim nekom drugom životu. Nije da neću da pričam, nego me je blam da pričam. Čekam još neke ljude, pa da vidim do koje granice su spremni, pa onda sa dokazima crno na belo sve da kažem. Ja sam sad u Beču, super mi je i snalazim se. Javljaju mi se naši ljudi, zanimljivu su i mogu da kažem da mi je za sad super ovde – rekao je Lazar, te jesno stavio do znanja da, za sada, do pomirenja neće doći.

– Hteo sam da te pitam vezano za rijaliti da li je tvoja rijaliti karijera završena? – upitao je Car.

– Na to nije moguće da se da odgovor. Ljudi moraju da shvate smo period života obeležili rijalitijem i da uvek ako nam se ukaže prilika da zaradimo, zašto bih pljuvao? Ako ništa to nam je pomoglo u finansijskom smislu i neću da kažem da neću nikad. Mislim da ni ti ne možeš da kažeš da nećeš nikad – odgovorio je Zola.

– Da li očekuješ Miljanu u Beču? Da li je bilo poziva sa skrivenog broja? – dodao je Filip Car.

– Bilo je, ali ne bih pričao. Neke stvari mi nisu jasne i tu temu bih da zaobiđem istog momenta, mnogo bi mi značilo da se ne iznerviram. Razne stvari su se dešavale, objavljivale je ono što jeste i nije. Mnogo ovo traje, mnogo se vuče… Ona ima svoje stavove misli da je ona u pravu, ja mislim da sam ja. Najbolje je da ona ide na svoju stranu, ja na svoju. Svi su očigledno više u pravu nego ja, neka ide na svoju stranu i sluša. Valjda će i mene Bog da pogleda. Jesmo sami krivi, ali to je život. Svašta se dešavalo i pored svih situacija, šta sam dobio? Ti ćeš biti najsrećniji čovek na svetu i imaš razloga za to, a ja sam mnogo vremena bacio uzalud – pričao je Zola.