Home Zanimljivosti ANELI TVRDI DA ASMIN IMA JOŠ JEDNO DETE: Javno progovorila – “Slao...

ANELI TVRDI DA ASMIN IMA JOŠ JEDNO DETE: Javno progovorila – “Slao mi je slike tog dečaka…” (VIDEO)

149
0
Aneli Ahmic, Milan Milosevic,
Aneli Ahmic, Milan Milosevic,

“Slao mi je slike tog dečaka…”

Aneli je dala svoj stav o Asminu, pa otkrila kako su provodili vreme zajedno.

U “Eliti” je održana još jedna emisja “Pitanja gledalaca”, a voditelj Milan Milošević reč je dao Aneli Ahmić.

Ona se odmah osvrnula na svoj nekadašnji odnos sa Asminom Durdžićem, pa počela da tvrdi kako on ima još jedno dete.

– Da li je realno da čovek koji je uzeo to dete nije mario da li ima šta da jede, a sada glumi tobože oca, a ne brine se ni za prvo dete – glasilo je pitanje.

– Njega ne zanima to dete, kao ni prvo niti će ga zanimati. On je meni za to dete pričao tri priče, da je usvojio dete, pa da je dete u domu. Nekad smo se mi vozili u autu i on složi tužnu facu i ja kažem šta je bilo on kaže razmišljam da li mali ima nešto. To je osoba koja menja mišljenje, ja kažem ajde da idemo da nađemo tog malog, jako ga brzo prođe ta želja. Bog zna o čemu je on razmišljao, ne znam gde je to dete. Bila sam u Dubrovniku i slao mi je slike tog dečaka, mali crn je, ne znam uopšte da li je to taj dečak. Meni bi bilo čast da smo uzeli Asminovog sina, bilo bi mi žao da ga nikad ne upozna, ali verujem da neće nikada – rekla je Aneli.

– Po njegovoj priči to dete ima 9 godina, ko sam ja da tražim to dete, ako neće otac. Smeta mu nešto čim hoće da uzme Noru, dal mu smeta moja veza s Janjušem, da li se boji toga što je precrtan kod mene, ako bude ikad rešio da dođe sebi i da vidi Noru, opet bih ja to napravila. Ja bih to prihvatila zarad deteta, ali sad posle ovih izjava me ništa ne bi čudilo. Na šta je čovek sve spreman, plašim se da mu dam dete, ko zna na šta je on sve spreman – rekla je Aneli.

Da li će se Asmin oglašavati na ovu temu, ostaje nam da ispratimo…

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: