Home Zanimljivosti “HIGIJENA NULA”: Aneli Ahmić ponovo razapeli – Svi u neverici zbog njenog...

“HIGIJENA NULA”: Aneli Ahmić ponovo razapeli – Svi u neverici zbog njenog poteza u Beloj kući… (VIDEO)

632
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Svi u neverici zbog njenog poteza u Beloj kući…

Snimak postao viralan!

Takmičarka “Elite”, Aneli Ahmić ne prestaje da šokira domaću javnost svojim ponašanjem, neznanjem i bezobrazlukom.

Ona je tokom radio emisije “Amnezija”, koju je vodio njen partner Marko Janjušević Janjuš, odlučila da skuva ručak, a snimak je postao viralan.

Aneli je još jednom pokazala da se ne snalazi u kuhinji, a ovog puta zbog pirinča, koji je, kako su primetili gledaoci rijalitija, skuvala kao da su makarone.

– Dobro, nema veze, neka odstoji to tako – rekla joj je Marija Malivuk, koja ju je tešila, a publika se još jednom šokirala, pa su se ispod videa na društvenim mrežama nizali komentari.

– “Domaćica skuvala rižu kao da su makaraone”, “Sunce moje, žena 30+, majka, a rižu ne zna da skuva”, “Samo još vrhnje dodaj i to je to”, “Vidi ti naše domaćice kako ona piričan krndelja sa onom kašikom kao palentu, a sve u onom ružičastom tedi kaputu”, “Ala meša pirinač kao da pravi puding. Nećemo joj zameriti, ipak, videli smo da od svega najbolje zna da meša, barem 2 puta na dan, nekad se zadesi i 3” – bili su samo neki od komentara ispod ove objave.

Sa druge strane, neki su primetili i da Aneli ne poštuje higijenu u kuhinji, a zamerili su joj to što je sve vreme kuvala u kaputu, koji se sigurno umirisao posle njene egzibicije u kuhinji.

– “Odvratna, gadna, masna, fuj, fuj”, “Kuvaju u kaputima?!”, “Higijena nula”, “Roze bundica se ne skida u kuhinji i mirisama” – neki su od komentara.

Detaljnije pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!