Home Zanimljivosti “NI NA TELEFON SE NIJE JAVILA”: Besni roditelji Miljane Kulić spremaju se...

“NI NA TELEFON SE NIJE JAVILA”: Besni roditelji Miljane Kulić spremaju se za Beč – Skovali pakleni plan…

258
0
Miljana Kulic, Marija Kulic, Sinisa Kulic,
Miljana Kulic, Marija Kulic, Sinisa Kulic,

Skovali pakleni plan…

Miljana je unela pometnju u celu porodicu Kulić.

Kontroverzna učesnica “Elite” Miljana Kulić iznenadila je javnost odlukom da tajno otputuje u Beč kod Lazara Čolića Zole, koji je tamo uopšte nije ni čekao.

Let popularne rijaliti učesnice bio je tajna dok u domaćim medijima nije isplivao njen video dok je bila u avionu, a onda je za njene skrivene namere saznala šira javnost, pa i njena porodica.

Ovaj potez izazvao je burne reakcije njenih roditelja Marije i Siniše, koji su mnogo ljuti na nju i pošto poto hoće da je vrate nazad.

Izvor iz Niša za medije je otkrio da je porodica zabrinuta za Miljaninu bezbednost i finansijsku situaciju u Beču.

– Miksi je krijući kupila avio kartu i otputovala, a tek kada su videli njenu objavu na Instagramu, njeni roditelji Marija i Siniša su odlepili. Nisu mogli da veruju šta im sada priređuje. Taman su mislili da je Zola daleko i da će ona sada da se primiri i zaboravi ga, a ona je, naprotiv, otrčala kao neko kuče kod njega. Ma baš su mnogo besni na nju – ispričao je za medije izvor kome se navodno Marija požalila, pa dodao:

– Nije im se javila ni na telefon kada su je zvali. Baš su brinuli jer su pretpostavili da Zola sigurno neće tamo da je čeka raširenih ruku, gde će da spava, da li će imati novca…. Pa je Marija brže bolje na društvenim mrežama postavila anketu – da li njena ćerka treba da se vrati u rijaliti.

Iako je uvek odgovarala od te ideje, Marija smatra da je bolje da je u rijalitiju, nego sa Zolom koji nemilice troši njen novac. Plaši se da će opet da prokocka sve njene pare i da će se vratiti Miksi kući u Niš gola i bosa.