Home Zanimljivosti MILJANA KULIĆ SE BAHATI PO BEČU: Ostala dužna čak 100 000 Evra...

MILJANA KULIĆ SE BAHATI PO BEČU: Ostala dužna čak 100 000 Evra – Sada se javno hvali da je puna keša…

226
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Sada se javno hvali da je puna keša…

Bivša rijaliti učesnica šokirala je sve poslednjim oglašavanjem!

Rijaliti igračica Miljana Kulić, nakon diskvalifikacije iz “Elite”, otišla je u Beč, kako bi se videla sa bivšim momkom Lazarom Čolićem Zolom.

Međutim, susret nije prošao onako kako je očekivala, jer ju je Zola javno odbio i poručio joj da se vrati u Niš, naznačivši da je Beč preskup za nju.

Zola je postavio svojevrsni “ultimatum”, izjavivši da će se sresti sa Miljanom samo ukoliko pobedi Filipa Cara u meču na TikToku.

Ova online “borba” između Miljane i Filipa Cara bio je zanimljiv, a Miksi je izrazila spremnost da pobedi kako bi se srela sa svojim bivšim partnerom.

Sada je Miljana Kulić je odlučila da sebi priušti malo luksuza. Ona se pohvalila luksuznom kupovinom u čuvenom brendu Šanel, ističući da je bila u mogućnosti da priušti sebi ovakav vid luksuza. Držeći kesu ovog prestižnog brenda, izrazila je svoje oduševljenje i nasmejala sve pratioce.

– Bila sam u Šanelu, odraću te kao što su oni mene tamo, ali javno da obećaš i da se zakuneš da dovodiš Zolu – rekla je Miksli, koja je u rukama držala kesu jednog od najluksuznijih brendova odeće i kozmetike, Šanel.

Podsetimo, Miljana je Pinku ostala dužna 100.000 evra nakon diskvalifikacije.

– Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić hitno diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja. Pink TV će potražiti sto hiljada evra u skladu sa ugovorom – glasilo je tada saopštenje produkcije u rijalitiju.