Home Zanimljivosti “NISU U STANJU DA ME UVREDE”: Aneli skriva sebe od rafalne paljbe...

“NISU U STANJU DA ME UVREDE”: Aneli skriva sebe od rafalne paljbe Maje i Kačavende…

269
0
Aneli Ahmic, Maja Marinkovic, Milena Kacavenda,
Aneli Ahmic, Maja Marinkovic, Milena Kacavenda,

Aneli skriva sebe od rafalne paljbe Maje i Kačavende…

Pokušava da se odbrani i izvuče sebe iz rata.

Učesnica rijalitija “Elita” Aneli Ahmić se ponovo nalazi u centru pažnje javnosti, a sada u trouglu sa Majom Marinković i Milenom Kačavendom.

Sada je Aneli dobila pitanje da prokomentariše svoj odnos sa određenim rijaliti učesnicama, i iako joj je trebao trenutak da odgovori, jasno je stavila do znanja svima šta misli.

– Mogu se ja nositi sa Majinim komentarima, ali ne bih je komentarisala. Milena je bila u nekim datim trenucima sa mnom, sada da govorim nešto loše bilo bi na silu, sem što je u tim momentima bila uz Maju i to sam joj zamerila. Ne mogu da joj kažem da je ovakva ili onakva, Milena i ja se nismo družile, ali mi je prijala u odabranima i ne mogu reći ona je sa Janjušem bolja nego sa mnom. Kada je došao Janjuš razdvojile smo se, nisam se razočarala, bilo je za očekivati. Maja je takav tip devojke da ne može da me uvredi. Njeni postupci govore o njoj, tako da me ne zanima šta priča o meni – rekla je Aneli.

Posle Aneline izjave, oglasila se i Maja Marinković:

– Ljudi bez stava i karaktera ima koliko hoćeš, ali Milena to nije. Kada je Janjuš u pitanju ja sam pokušala da spustim loptu i formiram neki normalan odnos, ali ne mogu da ćutim sada. Sad ja treba da imam obzira i da kažem vratiću ti za mesec dva, ali ispala bih folirant. Aneli me ne zanima, ona je žena bez stava, Janjuša nikad neće da osvoji i i ja stojim iza svega toga – rekla je Maja kao odgovor na Anelinu izjavu.

Podsetimo se, o temi Majinog i Anelinog odnosa govorila je i Milena Kačavenda, kada smo razgovor o Aneli mogli da čujemo pored drugog razgovora koji se vodio u prostoriji, a sada je javno iznela i svoj stav:

– Ja sam sa Majom od samog početka dobra. Prokomentarisala sam da je Maji loše, nikada nisam Aneli pljuvala, ja ne mislim od samog starta da je tu odnos Maje i Janjuša bio moguć da bi se povezali emotivno. Ja sam sa Janjušem razgovarala u pušioni, ja Aneli to nisam prenela. Jasno je bilo da će se oni pomiriti u nekom trenutku, a Aneli je meni neke stvari prećutala – rekla je Milena.