Home Zanimljivosti TRESE SE PORODIČNI DOM KULIĆA U NIŠU: Marija se ne smiruje nakon...

TRESE SE PORODIČNI DOM KULIĆA U NIŠU: Marija se ne smiruje nakon što je Miljana pobegla u Beč kod Zole…

203
0
Marija Kulic, Sinisa Kulic,
Marija Kulic, Sinisa Kulic,

Marija se ne smiruje nakon što je Miljana pobegla u Beč kod Zole…

Sestre su znale, ali nisu htele da pričaju ništa roditeljima, pokrivale su je koliko su mogle!

Majka bivše učesnice “Elite” Miljane Kulić, Marija Kulić van sebe je otkako je njena ćerka otputovala kod bivšeg dečka Lazara Čolića Zole u Austriju, pa sad tvrdi da više neće da se stresira oko toga i poručuje da treba da joj uzme sav novac, pošto već ne vidi šta smera.

Marija tvrdi da je Miljana glupa i da ne vidim da je Zola samo koristi ponovo zbog novca, jer je tu taktiku već imao u prošlosti, o čemu se naveliko raspredalo u rijalitiju.

– Marija je danima van sebe zbog ćerke. Miljana joj je na dan rođendana rekla da nema nameru da se miri sa Zolom, da bi na kraju promenila ploču i rekla da ipak putuje – započinje izvor.

– Na kraju se nije ni javila, samo se iskrala iz kuće i napravila haos. Sestre su znale, ali nisu htele da pričaju ništa roditeljima, pokrivale su je koliko su mogle – priča izvor za domaće medije.

Izvor dalje dodaje da je Marija toliko vikala kad je shvatila šta se desilo, da je čuo ceo komšiluk:

– Marija je pričala: “Ako je otišla, kad je glupa! Neka joj Zola izmuze sve pare! On je zato i zvao, nije sigurno da bi je voleo i grlo! Znam ja kakve sve igrice igra taj folirant! Sad da je ovde ispred mene samo bih ga pljunula – tvrdi izvor.

Podsetimo, Miljana je još na putu za Beč počela da pravi probleme, pa je psovala putnike koji su je opominjali da treba da sedne kako ne bi ometala let, ali ih ona nije slušala, pa su je snimali telefonima.