Home Zanimljivosti JANJUŠEVA ISPOVEST TERA SUZE NA OČI: “Telefon je predat na veštačenje…”

JANJUŠEVA ISPOVEST TERA SUZE NA OČI: “Telefon je predat na veštačenje…”

149
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

“Telefon je predat na veštačenje…”

Navršilo se tačno 40 dana otkako je dvadesetsedmogodišnji Mihajlo Janjušević, rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, izvršio samoubistvo.

Na groblju, tj. mestu gde je Mihajlo sahranjen, okupila se mnogobrojna rodbina, porodica i prijatelji. Naime, grobljem su odzvanjali jauci njegove majke i tetke, a ono što su novinari uspeli da zabeleže jeste to da je Janjušu bilo veoma teško, te i da je u par navrata morao da sedne. Janjuš je jedva smogao snage da progovori.

Na pitanje kako se oseća, Janjuš je bio iskren:

– Osećam se isto kao što sam se osećao kada se to desilo. Uvek, zna se, svi normalni ljudi znaju da sa tim moraš nastaviti da živiš. Naiđu periodi kada ti je teško i kada skreneš misli i ne razmišljaš, a sada je taj period jako težak, pogotovo sada kada sam video svoje. Teško je, ali, borićemo se – rekao je.

Marko je video i svoju mezimicu:

– Ona je moj sjaj uvek, ona je uz mene uvek i ja ću biti uz nju. Znači mi i kada god je budem video, biće mi lakše. Lepo si to rekao, ona je sjaj u ovoj teškoj situaciji – kazao je Marko.

Na pitanje zašto njegova bivša supruga nije bila na pomenu, bivši košarkaš je rekao da je sprečena zbog smrtnog slučaja u Crnoj Gori.

Janjušević se takođe dotakao svog odnosa sa starletom Aneli Ahmić:

– S obzirom da proživljavam teške trenutke, možda je moj teži, njen malo lakši, ali su geeneralno teški, ja sam uz nju, ona je uz mene i onako na sve te hejtere kojima smeta ko je sa kim i da li je neko sa kim, neću im dozvoliti da se slade našim svađama, našim, možda čak i raskidom. Oni nas ne mogu poremetiti, možemo samo sami sebe. Jedva čekam, iskreno i nju da vidim – rekao je on.

Dok se čekaju nalazi obdukcije pokojnog Mihajla, njegov najstariji brat otkrio je još neke detalje, koji do sad nisu bili poznati:

– Ništa još dok obdukcija ne bude odrađena, ja sam pokrenuo još neke postupke. Možda za 15-20 dana, tada ću i otići gde treba da odem jer sam ja to pokrenuo – rekao je on.

Pošto se spekulisalo da je Mihajlo izvršio samoubistvo zbog toga što je proživljavao, kako se navodilo, sajber na**lje, porodica Janjušević je predala njegov telefon na veštačenje, te se tako, kako se saznalo, čekaju transkripti iz njegovog telefona, za koje se sumnja da su obrisani.