Home Zanimljivosti NIŠTA MU NIJE SVETO: Najoštrija osuda iz spoljnog sveta stiže do Marka...

NIŠTA MU NIJE SVETO: Najoštrija osuda iz spoljnog sveta stiže do Marka Janjuševića Janjuša nakon povratka u Elitu…

248
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Najoštrija osuda iz spoljnog sveta stiže do Marka Janjuševića Janjuša nakon povratka u Elitu…

Fanovi ga se odriču!

Marko Janjušević Janjuš vratio se u Belu kuću nakon što je bio u Prijepolju, odajući pomen najmlađem bratu Mihajlu, koji je krajem decembra izvršio samoubistvo.

Marko je očigledno imao jako turbulentan dan, tokom kog je mogao da se bavi i onim što se piše o njemu u medijima.

– Kruna je gore u kući, nisu želeli da se potresa i prisustvuje pomenu. Janjuš će se nakon pomena vratiti u kuću da provede bar dva sata sa njom, pa se večeras vraća u “Elitu”, tako smo čuli – rekla je jedna komšinica.

Zatim je dodala da joj se uopšte ne sviđa što se u rijalitiju pomirio sa svojom devojkom Aneli Ahmić:

– Aneli je prava opajdara, uopšte mu nije bila potrebna veza sa njom. Mislili smo da se opametio kad je izašao iz “Elite” i da joj se neće vratiti, ali je poklekao… Trebalo je da sačeka da prođe bar 40 dana – rekle su komšije.

Nakon što je ova vest izašla u javnost, oglasili su se fanovi rijalitija putem društvenih mreža i iskazali nezadovoljstvo njegovim ponašanjem, s obzirom da je odmah dotrčao u skute Ahmićeve, iako se od njega takvo ponašanje nakon ovog dana nije očekivalo.

– “Ceremo se tebi i tvojim drugovima kolektivno ovako svi iz bilo koje grupe posred usta”, “Smrad si”, Srnjuš je dokazao da mu ništa nije sveto! Ni brat, ni dete, ni žena! Fuj, odronu ljudski, ljudsko smeće, pazi se karme”, “Od manijaka se sve može očekivati, treba mu zabraniti da viđa porodicu” – nizali su se komentari na društvenim mrežama.