Home Zanimljivosti POTVRDILA – U NIŠU OPSADNO STANJE: Evo kog datuma se Miljana vraća...

POTVRDILA – U NIŠU OPSADNO STANJE: Evo kog datuma se Miljana vraća u Elitu – Sklopila dogovor sa produkcijom… (VIDEO)

579
0
Miljana Kulic, Zeljko Mitrovic,
Miljana Kulic, Zeljko Mitrovic,

Sklopila dogovor sa produkcijom…

Ovog puta je rekla sve direktno!

Diskvalifikovana učesnica Elite, Miljana Kulić, rijaliti je napustila pre nekoliko dana, a kako su mediji kasnije pisali, uputila se tada ka Beču, kako bi se konačno videla sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je imanje u Šimanovcima napustio nešto ranije, samoinicijativno.

Iako je iznela brojne optužbe na njegov račun, Miljana ni dan danas ne može da preboli Zolu, pa je, čini se, rešila da pruži njihovoj ljubavi još jednu šansu.

Kupila je kartu za Beč i spakovala kofere. Kulićeva je bila nestrpljiva da ugleda Čolića, pa je neprestano, tokom leta, ustajala, premeštala stvari, a putnici okolo su je opominjali i vikali na nju. Međutim, zadrugarka nije preterano marila za to.

Međutim, tamo stvari nisu išle onako kako je ona zamišljala, zbog čega je donela novu odluku.

Naime, sada je Miljana progovorila o odnosu sa Čolićem, pa otkrila detalje njegove prevare, zbog koje ga je napustila i otišla u hotel, a potom se vraća u Niš, kako bi spakovala stvari i ponovo ušla u sedmu sezonu rijalitija:

– Htela sam da postavimo zajedničku sliku, da ne obmanjujemo narod, ali je on rekao da želi da glumimo do desetog februara. Ja to nisam želela, spakovala sam stvari i otišla u hotel. Vratiću se u Niš, a u petak ulazim ponovo u Elitu – saopštila je Miljana Kulić u svom novom videu.

Detaljnije u videu KLIKOM NA OVAJ LINK!