Home Zanimljivosti “DALILA TI JE I MANA I KAZNA”: Dejan Dragojević usred Sarajeva –...

“DALILA TI JE I MANA I KAZNA”: Dejan Dragojević usred Sarajeva – Dobio odgovor od prolaznika…

176
0
Dejan Dragojevic, Dalila Dragojevic,
Dejan Dragojevic, Dalila Dragojevic,

Dobio odgovor od prolaznika…

Samo iskreno i bez dlake na jeziku!

Dejan Dragojević ostao je upamćen široj narodnoj masi kao pobednik “Zadruge 5”, ali i kao čovek koji je javno preživljavao prevaru žene koju je najviše voleo.

Dalila Dragojević je sa Filipom Carem pravila pravi pakao u Šimanovcima mladom Novosađaninu, ali je iz te situacije izašao kao pravi pravcati pobednik.

Dejan je nedavno novo pojačanje “Hajp” televizije, a zajedno sa svojim kolegama otišao je u Sarajevo. Ekipa je želela da proveri “šta čaršija misli o Dejanu”.

Sarajlije su Dragojevića dočekale raširenih ruku, puni podrške.

– Lep osmeh, dobar duša. Mislim sve najbolje – rekla je jedna od upitanih sagovornika.

Na pitanje koja je Dejanova najveća mana, jedna situacija nasmejala je sve.

– Mana mu je… – krenula je da govori druga sagovornica, da bi je čovek koji se slikao sa Dejanom u tom trenutku prekinuo i rekao:

– Dalila! – rekao je čovek.

– Ona mi je i mana i kazna, brate – rekao je Dejan kroz osmeh.

Dragojević je bio oduševljen reakcijama Sarajlija koji o njemu imaju sjajno mišljenje i smatraju da je njegova iskrenost i dobrota nešto što ga čini dušom.

– Sarajevo, grad koji ima dušu, prihvatio svakog, prihvatio mene kao Dejana iz Srbije, a prihvatili su me i sad kao Zijada, znaš kao kad su mi dali ime, tako da Sarajevo prihvati sve – rekao je Dejan pa dodao:

– Ne zovem se Zijad, ali prilikom prelaska na Islam, ljudi su mi dali sami ime tamo po internetu, dali su mi Zijad, pa sam ja auto nazvao ‘Zijadomobil‘, tako da, šta da ti kažem, jako je lepo ovde i stvano uvek kad dođem ovde oduševim se ljudima – rekao je Dejan za Hype televiziju.