Home Zanimljivosti JANJUŠ HITNO PRIJAVLJEN POLICIJI: Potražio zaštitu nadležnih organa zbog pretnji…

JANJUŠ HITNO PRIJAVLJEN POLICIJI: Potražio zaštitu nadležnih organa zbog pretnji…

573
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Potražio zaštitu nadležnih organa zbog pretnji…

Po povratku u “Elitu” Janjuš je žestoko pripretio bivšem Zadrugaru.

Marko Janjušević Janjuš stigao je nazad u “Elitu” iz Prijepolja gde je išao kako bi sa porodicom održao pomen tragično stradalom bratu Mihajlu.

Naime, Janjuš je stigao pravo u emisiju “Pitanja novinara” gde je javno istakao kako je besan kao ris zbog izjava bivšeg zadrugara Baneta Đokića.

Te izjave se tiču smrti njegovog brata.

– Onaj Bane Đokić, ono smeće, ono us*ano go*no… Evo sada mu obećavam, kada ga budem sreo, a srešću ga u Beogradu, popi*aću mu se u usta… Izjavio je da sam ja i moja porodica oterali brata od sebe i da se zato on ubio. Ima jako dobri moji drugovi koji to sve vide, i oni kažu da kad ga sretnemo, zajedno ćemo mu se popi*ati usta. A kad me bude prijavio, reći ću: Gospodine inspektore, zato i zato sam to uradio – rekao je Janjuš.

Bane se sada odmah oglasio na svom Instagramu:

– Već u ponedeljak idem da podnesem krivične prijave, a prijavio sam pretnje u MUP. Sm*adino jedna, ti ćeš nekom da pretiš! Mislio sam da si ljudina, bio uz tebe kad ti je bilo najteže, a ti mi pretiš. Nisam ti ta tvoja žena da možeš tako sa mnom. Posle ovih reči koje si mi javno uputio, za to ćeš odgovarati u to ti se kunem – napisao je između ostalog Bane koji je dodao i da je izjavio saučešće Janjušu čim se dogodila tragedija.

Instagram,
Instagram,

On je takođe objasnio da je javno o pokojnom Mihajlu rekao samo ono što je čuo i video iz medija.