Home Zanimljivosti MILJANA POKUŠALA DA PROVALI ZOLI U STAN: Čolić izbezumljen od straha zbog...

MILJANA POKUŠALA DA PROVALI ZOLI U STAN: Čolić izbezumljen od straha zbog Kulićeve – “Prestani da me uznemiravaš…”

730
0
Miljana Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Lazar Colic,

“Prestani da me uznemiravaš…”

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nastavljaju da divljaju u Beču jer o tome svedoči njihova nova objava.

Diskvalifikovana učesnica Elite, Miljana Kulić, rijaliti je napustila pre nekoliko dana, a kako su mediji pisali, uputila se ka Beču, kako bi se konačno videla sa Lazarom Čolićem Zolom.

On je imanje u Šimanovcima napustio nešto ranije, samoinicijativno.

Iako je iznela brojne optužbe na njegov račun, Miljana ni dan danas ne može da preboli Zolu, pa je, čini se, rešila da pruži njihovoj ljubavi još jednu šansu. Kupila je kartu za Beč, spakovala stvari i otišla, a novinari su je uhvatila u avionu, tokom leta.

Kulićeva je bila nestrpljiva da ugleda Čolića, pa je neprestano, tokom leta, ustajala, premeštala stvari, a putnici okolo su je opominjali i vikali na nju. Međutim, zadrugarka nije preterano marila za to.

Međutim, tamo stvari nisu išle onako kako je ona zamišljala, zbog čega je donela novu odluku.

Naime, Miljana je sada progovorila o odnosu sa Čolićem, pa otkrila detalje njegove prevare, zbog koje ga je napustila i otišla u hotel, a potom se vraća u Niš, kako bi spakovala stvari i ponovo ušla u sedmu sezonu rijalitija.

Obelodanila je nove prepiske, o njihovom paklenom planu da zarade novac, a onda se oglasio i Zola, pa joj žestoko zapretio.

– Molim Vas, gospođo Miljana Kulić, da me ne uznemiravate, jer ovo nije Rajski vrt, nego Beč, a ja takođe nisam Drvo, pa da ti u 6h ispunjavam želje – napisao je Zola putem Instagram profila.

Instagram,
Instagram,