Home Zanimljivosti REČI JANJUŠEVOG KOMŠIJE LEDE KRV U ŽILAMA: Evo zbog čega je na...

REČI JANJUŠEVOG KOMŠIJE LEDE KRV U ŽILAMA: Evo zbog čega je na žestokom udaru… (VIDEO)

330
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Evo zbog čega je na žestokom udaru…

Oni su rekli svoje iskreno mišljen je o Janjušu!

U Prijepolju je održan četrsedesetodnevni pomen Mihajlu Janjuševiću, najmlađem bratu takmičara “Elite” Marka Janjuševića Janjuša.

Bivši košarkaš je ovim povodom ponovo napustio rijaliti i došao u rodni grad, kako bi prisustvovao pomenu svog brata.

Naime, kako se uspelo saznati, stanovnici naselja Kolovrat u Prijepolju najpre su imali reči hvale za Janjuša i njegovu porodicu, ali su ga ubrzo osudili zbog veze sa Aneli Ahmić.

– Mi ga zovemo Marko, on je vama Janjuš, nama je “naš Marko”… Dobar je on čovek, vole ga ovde svi, dobar je komšija. Nema tu šta loše da se kaže, zaista, nijedna loša stvar ne postoji. To je jedna pre svega poštena porodica, njegovi roditelji su divni ljudi i svi ih ovde volimo i cenimo. Divni su, zaista – priča za Republiku jedna komšinica.

Ona je takođe prisustvovala pomenu, dok je druga gospođa bila ogorđena na Janjuševića zbog njegovog ponašanja u rijalitiju pred kamerama:

– Nije njemu lako tamo u onom zatvorenom prostoru, ja to znam! Ali nije ispoštovao ni 40 dana od Mihajlove smrti, a vratio se onoj opajdari! Rade svašta pred kamerama, gledamo mi sve, ako ne vidimo, pročitamo… Ipak je doživeo veliku tragediju u porodici, trebalo je malo da se suzdrži. Da budem gruba, nije sačekao ni da se ohladi, Bože me oprosti… Razumete me! – rekla je ona.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: