Home Zanimljivosti JANJUŠ ODLAZI: Nakon tragične smrti brata menja se iz korena – Evo...

JANJUŠ ODLAZI: Nakon tragične smrti brata menja se iz korena – Evo kada napušta Elitu… (VIDEO)

346
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Evo kada napušta Elitu…

On je sa cimerima razgovarao o odmoru koji priželjkuje.

Marko Janjušević Janjuš je nedavno obeležio 40 dana od tragičnog gubitka svog rođenog brata, Mihajla Janjuševića, koji je preminuo u 27. godini života. Marko je napustio “Elitu 7” na kratko kako bi posetio bratov grob u Prijepolju, nakon čega se vratio u rijaliti.

Gostujući u emisiji “Magazin in”, Marko je otvorio dušu i priznao da oseća krivicu zbog nedostatka vremena provedenog sa preminulim bratom. Izjavio je da ne oseća krivicu za ono što se dogodilo, već zbog propuštenih prilika da provede više vremena sa Mihajlom i možda mu pomogne.

– Krivicu za ovo što se dogodilo ne osećam. Osećam krivicu zbog toga što nisam više vremena provodio sa njim. Razgovarao… Mislim da sam možda mogao da mu pomognem – rekao je Janjuš i dodao:

Međutim, sada je cimerima Janjuš priznao da ima plan, o kom do sada nikome nije pričao, a realizovaće se odmah po napuštanju rijalitija. Naime, on planira tajno putovanje, a Aneli Ahmić, po svemu sudeći, nije deo njegovih planova:

– Na leto samo brodovi, samo privatno, ništa javno, ništa izlasci, to me ne zanima – rekao je Janjuš svojim cimerima.

On po svemu sudeći jedva čeka da se takmičenje završi, u kojem želi da ostane do samog kraja, do samog finala u julu. Nakon toga na leto će otići na egzotično putovanje.

– Da se ja slikam sa budaletinama, ne pada mi na pamet – rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte na videu KLIKOM NA OVAJ LINK!