Home Zanimljivosti POTVRĐENO KO JE STARATELJ ANELINE I ASMINOVE ĆERKICE: “Bilo je problema zbog...

POTVRĐENO KO JE STARATELJ ANELINE I ASMINOVE ĆERKICE: “Bilo je problema zbog poziva Centru za socijalni rad…”

246
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

“Bilo je problema zbog poziva Centru za socijalni rad…”

Otkrila sve!

Sita Ahmić, sestra starlete Aneli Ahmić o kojoj se puno zna i još više piše, tokom gostovanja u emisiji “Premijera vikend specijal”, otkrila je sve ono što naciju zanima, a tiče se njihovog privatnog života.

Ona je ekipu novinara dočekala u Sarajevu, u stanu gde boravi sa Norom i svoje troje dece.

– Živimo tri moje ćerke, Nora i ja. Imam i sina od 20 godina, ali ima svoju porodicu i živi odvojeno. Mnogo se laži iznelo sa druge strane, užas. Počevši od toga da nemamo struju, vodu, a ni grejanje. Mi živimo možda malo iznad proseka – otkrila je Sita na samom početku razgovora.

U javnosti se dosta spekulisalo, na osnovu Asminovih oglašavanja, da je Nora zanemarivana, te je on čak i pokušao da demantuje da ih je prijavio centru za socijalni rad kako bi dobio starateljstvo nad Norom.

Sita je ovom prilikom sve to demantovala i javno progovorila:

– Ja se brinem o Nori, mama mi pomaže. Bilo je problema kada je prijavio Centru za socijalni rad, on može da priča da nije, centar za socijalni rad je dobio dopis. Aneli je dolazila ovde, odradila papirologiju, ja sam dobila privremeno starateljstvo na pet meseci dok je ona tamo. Brinem se za dete 24 sata dnevno, naravno, uz maminu pomoć. Vodim je u vrtić, na plivanje, vodi zdrav život jednako kao i moja deca, nema razlike između nje i moje dece. Cela ta porodica, ne samo otac, blamira mene i moju porodicu i iznosi užasne neistine. Iznose da smo sestra i ja na teškim drogama, da smo orgijale zajedno i bavile se prostitucijom, da decu hranim preko dečijeg dodatka. Ja sam žena koja ima svoj biznis u Dubrovniku, bavim se panoramskim obilascima, ja pet meseci godišnje radim sigurno po 12 ili 13 sati dnevno. Imam dadilju koja čuva decu, a ove godine se nisam odmorila, jer je Aneli ušla u “Elitu”. Ja sam saznala dva dana pred njen ulazak, ja sam morala da budem podrška i da se brinem o detetu i o njoj. Njene stranice i njen profil ne vodim ja. Veliki se medijski linč dogodio prvo na nju, nikada ništa loše nije rekla ili uradila. Nisu ljudi realni i nikada neće biti, ali u svemu tome Aneli je dobila i veliku podšrku. Mnoge žene je podržavaju, muškarci takođe i evo, meni je tako lakše kada vidim da nije istina ono što se plasira. Ja ću da demantujem navode koje je druga strana iznela. Ja o toj strani neću da iznosim ništa, jer kao što sam rekla, ja sam dama…Bila sam tamo u socijalnom, one su izašle na teren. Šta da vam kažem?! One moraju na svaku dojavu da dođu. Žene su bile, videle su kako Nora živi. Jasno je svima kako Nora živi – istakla je Sita.

Stavljena je tačka na spekulacije kome Nora trenutno pripada, a šta će Asmin reći na ovo Sitino izlaganje, ostaje nam da ispratimo.