Home Zanimljivosti SVE JE SPREMNO ZA POVRATAK U ELITU: Nakon skandaloznog ponašanja u Beču...

SVE JE SPREMNO ZA POVRATAK U ELITU: Nakon skandaloznog ponašanja u Beču – Vraća se pred kamere…

296
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Vraća se pred kamere…

Priprema polako počinje!

Rijaliti igračica Miljana Kulić, nakon diskvalifikacije iz “Elite”, otišla je u Beč, kako bi se videla sa bivšim momkom Lazarom Čolićem Zolom.

Međutim, susret nije prošao onako kako je očekivala, jer ju je Zola javno odbio i poručio joj da se vrati u Niš, naznačivši da je Beč preskup za nju.

Miksi je posetila Beč kako bi se videla sa svojim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, ali su se njih dvoje ubrzo posvađali, što je rezultiralo njenim povratkom kući.

Čim je stigla u Niš, Miljana je odlučila da se opusti i posetila je salon za masažu.

Na svom Instagram profilu je objavila snimak na kome uživa u trenucima pred masažu, pokazujući pratiocima da ne gubi vreme i da uživa u svakom trenutku.

Mnogi se pitaju da li se na ovaj način opušta i sprema za ulazk u “Elitu”.

Miljana je istakla da planira da se vrati u rijaliti u petak, što je potvrdio i njen bivši partner Zola, iako je istovremeno odlučio da je blokira na Instagramu.

On joj je poželeo srećan ulazak u rijaliti, dok je Kulićeva putem Instagrama poslala poruku čelnici Pink televizije Milici Mitrović, najavljujući svoj ponovni dolazak u rijaliti kuću.

Lutkica iz Niša definitivno intrigira javnost svakim svojim korakom, a dalje ćemo ispratiti kolektivno šta sprema do petka, i njenog navodnog povratka u Šimanovce.