Home Zanimljivosti EVO ZAŠTO ANELI ĆUTI I BRANI ASMINA: Marko Đedović napravio novu dramu...

EVO ZAŠTO ANELI ĆUTI I BRANI ASMINA: Marko Đedović napravio novu dramu uživo u programu… (VIDEO)

377
0
Marko Dedovic, Milan Milosevic, Aneli Ahmic,
Marko Dedovic, Milan Milosevic, Aneli Ahmic,

Marko Đedović napravio novu dramu uživo u programu…

On je ustao i dao svoj sud o Asminu, pa otkrio da je čitao njihove poruke pre ulaska u rijaliti.

Za vreme emisije “Pretres nedelje”, voditelj Milan Milošević dao je reč Aneli Ahmić koja se osvrnula na život koji je imala sa bivšim mužem Asminom Durdžićem.

Odmah nakon nje u priču se ubacio i Marko Đedović koji je opleo po Asminu i njegovom ophođenju prema maloj Nori.

– Meni deluje da on uopšte nije normalan. Meni je apsolutno normalno, posle svega što je on pričao za tebe. Meni je i Janjuš rekao da je Sita šokirana što ga ti braniš i ćutiš. Evo sve stvari koje je rekao neka budu tačne, ti si bar obezbedila da tvoje ddete lepo živi sada, leži, spava u toplom. Njegovo dete je zbog njega jelo pre 9 meseci – počeo je Marko.

– Da se on pita to deto ne bi imalo šta da jede i pije. Meni nisu jasni ti ljudi kojima on prodaje te priče, ja se sećam kako se za jednu noć okrene situacija od prošle godine. Sve su nas vređali, zbog čega ste i kako vređali, zašto on ne bi bio veštiji prevarant od Ane Ćurčić. Postoje loši ljudi, svi mi imamo greške. On da meni dođe u socijalan rad ja bi ga pitao šta si poslednji put uradio i kad – rekao je Marko Đedović.

– Što se njega tiče aposlutno i trajno bi mu oduzeo dete. Ne može da nema, a da kupi rolex. Kada praviš dete odeš, prosiš pa mu doneseš. Radi se o zameni teza i mi pričamo o tome kakva je ona, a onda zaboravljamo da je ta osoba obezbedila sve za to dete. Taj život bi bio ugašen pre 9 meseci koliki je on klošar – rekao je Marko Đedović.

– On je molio da se vrati takvoj ženi, ja sam sve to video i pročitao. Takvoj ženi hoćeš da se vratiš, ali ta žena sve obezbedi. To je bolesnik koji nije razvio terapiju – rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: