Home Zanimljivosti KOMPLETNA ISTINA O DISKVALIFIKACIJI MILJANE KULIĆ: Otkrila šta se desilo čim je...

KOMPLETNA ISTINA O DISKVALIFIKACIJI MILJANE KULIĆ: Otkrila šta se desilo čim je napustila Šimanovce… (VIDEO)

321
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Otkrila šta se desilo čim je napustila Šimanovce…

Priznala zašto je odmah otišla u Beč!

Lazar Čolić Zola je nedavno diskvalifikovan iz rijaliti programa “Elita”, a ubrzo za njim je rijaliti napustila i Miljana Kulić. Iste noći kada je Zola napustio Šimanovce i Miljana je bila na korak od te odluke, ali se ipak vratila i nastavila boravak u Beloj kući.

Međutim, Miljana nije mogla da izdrži bez Zole, pa je i ona par nedelja nakon njegove diskvalifikacije pobegla sa imanja. Nakon izlaska iz rijalitija, Miljana je par dana provela sa porodicom u Nišu, a onda je otišla u Beč kako bi se našla sa Zolom.

Njih dvoje su se ubrzo posvađali, pa je Miljana odlučila da se vrati u Niš. Ova rijaliti zvezda je na društvenim mrežama podelila da planira opet da uspostavi saradnju sa televizijom Pink, pa je najavila svoj povratak u rijaliti u petak.

Međutim, nije poznato da li je uspela da sklopi dogovor sa produkcijom o njenom učešću.

Nakon diskvalifikacije, Miljana je aktivna na na tiktoku gde redovno igra mečeve i na taj način zarađuje novac. Tokom jednog lajv uključenja je otkrila kompletnu istinu o svojoj diskvalifikaciji i bekstvu sa imanja:

– Grizla me je savest što je on diskvalifikovan, a ja nisam krenula sa njim. Zato sam otišla u Beč. Dogovorila sam se sa njim, videla je produkcija da sam isfolirala, da nisam želela da udarim Bebicu, nego da izađem. Sve vreme sam bila u kontaktu sa Zolom, zvao me je da dođem u Beč, zbog toga sam se raspravljala sa porodicom. Čekao me je na aerodromu – objasnila je Miljana u svom novom lajvu na TikToku.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

@balkanlive1

Ispovijest‼️Obmana i prevara ljudi: Miljana Kulić, Zola Čolić i Filip Car. Part 1️⃣ @Mixy.live @MACEDONIA B.K. & 𝓢𝓪_𝓑𝓮𝓫𝓪 #miljanakulic #macedoniabk #filipcar #filipcarzadruga #filipcarkralj #miljanakulicstar #zolacolic #zadruga #zadruga6 #zadrugainfo #elita7 #rijaliti #balkan #balkanci #njemacka #balkantiktok #tiktokbalkan

♬ Originalton – BalkanLive