Home Zanimljivosti OVO ĆE JE SKUPO KOŠTATI: Aneli Ahmić rekla Đedoviću da je Asmin...

OVO ĆE JE SKUPO KOŠTATI: Aneli Ahmić rekla Đedoviću da je Asmin zaljubljen u njega… (VIDEO)

830
0
Aneli Ahmic, Marko Dedovic,
Aneli Ahmic, Marko Dedovic,

Aneli Ahmić rekla Đedoviću da je Asmin zaljubljen u njega…

Aneli Ahmić je priznala učesniku “Elite” da je Asmin zaljubljen u njega!

Aneli Ahmić sedela je u vešeraju sa Žanom Omniom i Markom Đedovićem, te je tom prilikom došla do zaključka da je njen bivši suprug Asmin Durdžič zaljubljen u Marka Đedovića, jer je upravo on njegov tip, kako tvrdi Ahmićeva.

– Zaljubljen je on u tebe, ja mislim, on voli tako rečite. Opsednut je tobom. Ti si mu neka inspiracija – rekla je Aneli šaljivo Marku Đedoviću.

Iako je ovo bila šala, nema sumnje da ovakav komentar Asminu neće prijati, te će odgovoriti bivšoj izabranici onako kako samo on zna.

Ahmićevu će skupo koštati izjava da njen bivši muž voli i muškarce.

Đedović se samo nasmejao i nije previše komentarisao, kako ne bi pokrenuo novu raspravu sa Durdžićem, a ova scena već je izazvala burne reakcije korisnika društvenih mreža i rijaliti fanova.

– Asmin je želeo da se pomirimo pre nego što sam došla ovde. Đedoviću, ja sam se probudila jedno jutro, a veče pre toga ga blokirala. 150 propuštenih poziva sa nepoznatog broja sam imala. Izašla sam jedno veče u Dubrovniku, dok smo bili zajedno, a onda smo se zbog toga posvađali i prijavio me je policiji. Rekao im je da nisam kod kuće i da me pronađu. Bila je neka žurka na plaži, a rekao im je da dođu na plažu i da sam ostavila dete kod kuće sa majkom. Posle toga je povukao to, rekao je da je rekao sve u afektu – govorila je nedavno Aneli.

Detaljnije pogledaj u videu ispod: