Home Zanimljivosti PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE: Istinu o maltretiranju od strane oca – “Svet je...

PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE: Istinu o maltretiranju od strane oca – “Svet je surov…”

112
0
Uros Stanic,
Uros Stanic,

“Svet je surov…”

Od samog početka “Elite”, Uroš Stanić svojim stavovima, pojavom i karakternim odlikama intrigira javnost.

Međutim, ono što je na mnoge ostavilo najveći utisak je njegova ispovest o odnosu sa ocem.

Zatim, tvrdnja da od njega nikada nije dobio količinu ljubavi, koja se očekuje.

Majka učesnika rijalitija “Zadruga 7 Elita” Uroša Stanića prvi put se oglasila za domaće medije i otkrila detalje svog odnosa sa sinom.

Uroš je u rijalitiju pričao da ima loš odnos sa ocem.

Njegova majka Tatjana progovorila je i na ovu temu:

– Njegov otac je želeo da bude kao sva ostala deca, da priča o fudbalu, a ne one gluposti koje je on pravio. Naravno da ga kao otac voli, žrtvovao se za Uroša, ali on to nije znao da ceni. Nije da nije imao ljubav. Ja sam njemu svu ljubav davala. Moj sin ima srčani problem, išli smo na sve preglede, bio je mažen, ali je od jedanaeste godine promenio svoje ponašanje. Svaki roditelj želi dobro svom detetu. Njegov otac je protiv njegovih životnih stavova, Uroš je dete koje plane, ali i njegov otac. Umeli su da se posvađaju, bilo je tu svega. Hiljadu puta je on oca izazivao. Obojica imaju kratak fitilj. Svet je surov, otac mu se borio, radio je, kuću je završio. Uroš ima stan u Beogradu, ja želim da popričam sa njim i da vidim šta on želi u životu. Ljudi su surovi, mi smo se držali po strani, a ja sam kao majka uz pomoć prijateljice odlučila da pošaljem Urošu poklone za praznike, kako bi video da on nije sam – istakla je Uroševa majka.

Podsetimo, Stanić je u jednom trenutku Marku Janjuševiću Janjušu priznao da u njemu vidi oca, te je kroz suze umeo da kaže kako ceni to što neko brine za njega i trudi se, što je mnoge navelo da pomisle da mu je te ljubavi u detinjstvu manjkalo.