Home Zanimljivosti ZVANIČNO SAOPŠTENJE PORODICE: Konačno stavili tačku na Aneli Ahmić – “Odlučili smo…”

ZVANIČNO SAOPŠTENJE PORODICE: Konačno stavili tačku na Aneli Ahmić – “Odlučili smo…”

379
0
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

“Odlučili smo…”

On se oglasio putem društvene mreže i odlučio da sada prekine sve loše komentare.

Otac Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić redovno se obraća fanovima rijalitija putem društvenih mreža, a sada je jednom objavom odlučio da stavi tačku na priče o porodici njegove bivše snajke, Aneli Ahmić.

Nakon intervjua u kojem je prikazana kuća porodice Ahmić, kao i oglašavanje Aneline sestre Site, on je odlučio da stavi tačku na oglašavanja i rasprave i to podelio sa čitavom javnošću.

– Pozdrav za sve koji prate događaje. Prvo želim da se zahvalim svima koje sam kritikovao i koji su me kritikovali – započeo je Asminov otac.

– Po pitanju porodice Ahmić, mi Durdžići smo odlučili da više ne demantujemo porodicu Ahmić. U buduće sve šta kažu istina je i nećemo to osporavati. To je jedna časna i divna porodica bez bilo koje mrlje u životu – završio je Mustafa.

Instagram,
Instagram,

On je odlučio da se u potpunosti povuče od komentarisanja trenutnih dešavanja, a da li će na tome ostati kao i da li će Asmin uraditi isto, ostaje nam da ispratimo i saznamo.

Podsetimo, Sita je zajedno sa ekipom “Premijera vikend specijal” obišla stan da bi dokazala da su Asminove tvrdnje laž, što i jeste ispalo tako.

Međutim, grupe na društvenim mrežama, pogotovo na Instagramu, uopšte nisu “nasele” na Sitinu priču. Uveliko se spekuliše o tome čiji je ovo stan zapravo. Postoji niz nelogičnosti koje gledaoci žele da rasvetle u sopstvenoj režiji.

Na stranu to što su gledaoci “provalili” da Sita nema sijalicu u stanu, fan grupe zbog “sterilnosti” stana i manjka stvari već uveliko pretpostavljaju da se Sita odlučila na krajnje radikalan potez, da je iznajmila “stan na dan”, da bi prezentovala luksuz u kom živi sa svojom decom i Anelinom ćerkicom!

Podrazumeva se da sve ostaje na pukim spekulacijama, dok se, i ako se Ahmićeva oglasi, s obzirom na to da je javno rekla da joj je ovo bilo poslednje obraćanje široj narodnoj masi.