Home Zanimljivosti KONAČNA ODLUKA JE U RUKAMA PRODUKCIJE: Janjušu stiže i ova vest –...

KONAČNA ODLUKA JE U RUKAMA PRODUKCIJE: Janjušu stiže i ova vest – Ne zna šta ga čeka…

819
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Ne zna šta ga čeka…

Ona je zatražila dozvolu za njihov sastanak!

Aneli Ahmić, koja je nedavno obnovila vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, odlučila je da ga iznenadi za Dan zaljubljenih.

Kako bi mu priredila poseban doživljaj, Aneli se obratila Drvetu mudrosti za pomoć u organizaciji romantične večere.

Anelin plan za Dan zaljubljenih obuhvata večeru uz lagano muzičko okruženje koje će biti prilagođeno Janjuševićevim željama i potrebama.

– Volele bi da dobijem večeru. Za dan zaljubljenih da se to desi i da bude lagana neka muzika zbog Janjuša, zato što mu sad jedino to prija. Da se zapijemo, večeramo i posle toga da dođemo na žurku. Da malo pričamo, izvučem Janjuša iz lošeg stanja – rekla je Aneli Drvetu mudrosti.

Inače, nakon povratka u Elitu, Janjuš je svima otkrio da trpi torturu zbog veze sa Aneli, te da ga je i prijatelj upitao šta traži sa osobom poput nje, ali je on spreman da se bori za njihovu ljubav do kraja i ide protiv svih.

Aneli mu je veoma zahvalna na svemu što radi za nju, pa je odlučila da se na ovaj način, makar malo, oduži za njegov trud i borbu.

Nakon večere, njih dvoje bi se pridružili žurki, gde bi mogli da uživaju u društvu, razgovoru i, prema Anelinim rečima, da izvuku Janjuša iz lošeg stanja, u kom se nalazi zbog iznenadne smrti mlađeg brata, Mihajla.