Home Zanimljivosti MARIJA KIPTI OD BESA: “Zola je tražio Miljani da mu uplati pare...

MARIJA KIPTI OD BESA: “Zola je tražio Miljani da mu uplati pare – Čovek nema grama obraza…”

425
0
Lazar Colic, Marija Kulic,
Lazar Colic, Marija Kulic,

“Čovek nema grama obraza…”

Ne da na svoju mezimicu!

Bivši rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola izazvao je veliku pažnju javnosti objavom snimka na društvenoj mreži TikTok, na kom je otkrio da se nalazi na tajnoj lokaciji.

U snimku koji je okačio, Zola je izjavio da je bio primoran da pobegne od svoje bivše devojke, Miljane Kulić, koja ga je navodno pratila u stopu.

Međutim, pojavili su se novi detalji.

Miljanina majka Marija Kulić oglasila se za javnost, i otkrila za medije, da joj je ćerka prenela kako joj se Zola obratio SMS porukom, u kojoj joj je navodno tražio da mu pošalje novac, ne želeći i dalje da otkriva gde se nalazi.

– Zola nikome nije rekao gde se nalazi, ali bitno je da zna da traži pare! Nije mi jasno kako čovek nema ni gram obraza, mada je poznato da nikad nije ni imao! Šta da vam kažem! Miljana mi je rekla da je molio za neki novac, da mu se pošalje na račun više od hiljadu evra! Zamislite čoveka koji je u stanju da tako nešto traži od osobe koju je maltene uništio! Ništa dobro Miljana pored njega nije videla, a ja ako ga sretnem, već sam pričala o tome šta će da ga snađe – rekla je Nišlijka za medije.

Podsećanja radi, Zola, kao i mnogo bivših rijaliti lica pored njega, već neko vreme zarađuje od društvenih mreža, gde često deli delove svog privatnog života sa pratiocima.

Objavljivanje videa na TikToku samo je jedan u nizu poteza kojim je Zola privukao pažnju javnosti.