Home Zanimljivosti NAROD ZGROŽEN: Isplivala prepiska između pobednice i Janjuša – Drma se desilo...

NAROD ZGROŽEN: Isplivala prepiska između pobednice i Janjuša – Drma se desilo po njegovom izlasku iz Elite… (VIDEO)

291
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Drma se desilo po njegovom izlasku iz Elite…

Javnost je sa razlogom šokirana!

Porodicu Janjušević je krajem decembra potresla velika porodična tragedija, samoubistvo najmlađeg od trojice Janjuševića, Mihajla.

Tim povodom Marko je napustio “Elitu”, kako bi bio uz porodicu u najtežim životnim momentima. Nakon otprilike mesec dana odsustva, vratio se u Belu kuću i sa cimerima podelio svoju tugu, a mnogi su to jako teško podneli. Međutim, svakodnevno isplivavaju novi detalji Janjuševog odsustva, a najšokantniji je iznela pobednica “Zadruge 3”, Iva Grgurić!

Naime, Iva je tokom gostovanja u jednoj emisiji na “Hajp” televiziji otkrila da se sa Janjušem čula nakon tragedije.

– Istina, čuli smo se. Janjuš mi je poslao poruku šest dana posle smrti brata. Ja sam mu pustila poruku da mi je žao što se to dogodilo, nakon šest dana me je zvao da idemo na večeru ili na piće. Odbila sam, ne želim da se nalazim u društvu zadrugara uopšte. Neću da budem viđena sa njima uopšte – rekla je Iva.

Na pitanje kako se osećala nakon ove neumesnosti od poteza nekadašnjeg cimera, bila je iskrena:

– Razočaralo me je i iznenadilo, još je imao i komentar na moj stori, kako sam dobra… Pristojno sam ga odbila – rekla je Grgurićeva.

Mnogi su pomislili da je Janjušević žrtva Ivine klevete, međutim, istina je nažalost potpuna suprotnost. Pre nekoliko sati na grupi koja se temeljno bavi rijalitijem i njegovim takmičarima osvanula je celokupna prepiska, koja potvrđuje reči Grgurićeve.

– Tako si se zategla i na Top Hilu – komentarisao je Janjuš Ivin stori iz teretane petog januara. Nakon toga, usledila je još jedna poruka.

– ‘Ajde ako ne odeš negde idemo na večeru ovih dana, ja sam do 12 slobodan – napisao je Janjuš istog dana.

– Znaš kako, ja se baš nikada ne viđam sa zadrugarima. Izbegavam ih. Tako da ništa od večere. Ne mogu slušati te priče, i da nas neko uslika. Sorry – napisala je Iva.

Nakon obelodanjivanja ovih dokaza, publika je jednom rečju razočarana strašnim ponašanjem nekadašnjeg velikog miljenika. Neki su, pak, ovo i očekivali od njega.

Kompletan snimak pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!