Home Zanimljivosti “SMEĆE OD ČOVEKA”: Janjuševa sramna prepiska sa pobednicom Zadruge otvorila Pandorinu kutiju…...

“SMEĆE OD ČOVEKA”: Janjuševa sramna prepiska sa pobednicom Zadruge otvorila Pandorinu kutiju… (VIDEO)

358
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Janjuševa sramna prepiska sa pobednicom Zadruge otvorila Pandorinu kutiju…

Degutantno!

Cela Srbija, kao i ceo region, upućen je u tragediju koja je zadesila porodicu Janjušević krajem decembra prošle godine. Samoubistvo najmlađeg brata Mihajla Marka je zateklo u “Eliti”, a on je imanje istog dana napustio kako bi bio uz porodicu u najtežim momentima.

Tako se isprva činilo. Potezi koje je Janjušević vukao u spoljnom svetu tokom tugovanja za bratom devastirali su njegove najvernije fanove i obožavatelje njegovog lika i dela.

Pobednica “Zadruge 3” je obelodanila da joj je bivši košarkaš slao pozive za večere i piće šesti dan nakon što mu je brat napustio ovozemaljski svet.

– Istina, čuli smo se. Janjuš mi je poslao poruku šest dana posle smrti brata. Ja sam mu pustila poruku da mi je žao što se to dogodilo, nakon šest dana me je zvao da idemo na večeru ili na piće. Odbila sam, ne želim da se nalazim u društvu zadrugara uopšte. Neću da budem viđena sa njima uopšte – rekla je Iva.

Na pitanje kako se osećala nakon ove neumesnosti od poteza nekadašnjeg cimera, bila je iskrena.

– Razočaralo me je i iznenadilo, još je imao i komentar na moj stori, kako sam dobra… Pristojno sam ga odbila – rekla je Grgurićeva.

Mnogi su pomislili da je Janjušević žrtva Ivine klevete, međutim, istina je nažalost potpuna suprotnost. Pre nekoliko sati na grupi koja se temeljno bavi rijalitijem i njegovim takmičarima osvanula je celokupna prepiska, koja potvrđuje reči Grgurićeve.

– Tako si se zategla i na Top Hilu – komentarisao je Janjuš Ivin stori iz teretane petog januara. Nakon toga, usledila je još jedna poruka.

– ‘Ajde ako ne odeš negde idemo na večeru ovih dana, ja sam do 12 slobodan – napisao je Janjuš istog dana.

– Znaš kako, ja se baš nikada ne viđam sa zadrugarima. Izbegavam ih. Tako da ništa od večere. Ne mogu slušati te priče, i da nas neko uslika. Sorry – napisala je Iva.

S obzirom na to da publici moralni kompas stoji na mestu, komentari koje je ovaj njegov potez izazvao prilično su besni i razočaravajući.

– “Ovaj na Boga ne misli, strašno”, “Ništa mu nije sveto”, “Nikada se neće promeniti, lažov, prevarant”, “Kakav ološ”, “Smeće od čoveka”, “Samo su mu pare bitne, pos*ao se na porodicu, na rođenog brata”, “Evo na šta on misli posle sahrane rođenog brata”… – glasili su neki od brojnih komentara ispod obelodanjenih prepiski.

Komentare, kao i celokupnu prepisku možete pogledati KLIKOM NA OVAJ LINK!