Home Zanimljivosti “SRAM TE BILO” – MARIJA KULIĆ ŽESTOKO UDARILA NA KARIĆA: On zanemeo...

“SRAM TE BILO” – MARIJA KULIĆ ŽESTOKO UDARILA NA KARIĆA: On zanemeo na njenu reakciju… (VIDEO)

278
0
Stefan Karic, Marija Kulic,
Stefan Karic, Marija Kulic,

On zanemeo na njenu reakciju…

Ona je žustro udarila na njega!

Bivši zadrugar Stefan Karić je u emisiji “Razotkrivanje” ispričao detalje iz svog života o kojima do sada nikada nije govorio, ali i pokazao fotografije svojiih roditelja, bivšeg druga Mirka Šijana, njegove pokojne devojke misicu Dijanu Milojković, kao i mnoge druge.

Međutim, prvi put je nakon skandala sa Natašom Šavijom otkrio u kakvim su zapravo oni odnosima bili ranije i kakav stav sada ima prema njoj.

Stefan je istakao da on ni posle svega nema problem da se čuje sa Natašom, ali da to nije nikada učinio isključivo iz razloga da se to ne bi pogrešno razumelo i uticalo na tok suđenja.

– Ide to suđenje, pa ćemo videti šta i kako. Od tada nismo imali nikakav kontakt, ja bih i pozvao nju, više puta, stvarno, ali nisam, da se tu nešto pogrešno ne protumači, da ne ispadne, otkud ja znam šta sve može da ispadne. U njenoj glavi je haos, može svašta nešta ona i da se istripuje, čekamo mi lepo suđenje, pa ćemo da vidimo ko je u pravu, ko nije – rekao je Karić.

U lajvu na TikToku, koji je imao sa Miljanom Kulić, uključila se i njena majka, Marija, koja ga je žestoko iskritikovala zbog incidenta sa Šavijom, pa mu održala predavanje, a on je objasnio šta se zaista dogodilo i da li je stvarno on naneo starleti sve povrede:

– Videla sam one slike, ako si to uradio, sram te bilo, to nisam očekivala od tebe – prekorila ga je Marija.

– Ako sam uradio, treba da me bude sramota, ali nisam – rekao je kratko Karić.

– Dobro, neka Bog onda sudi. Pozdravi mamu i tatu, pa se čujemo, zanimljivije bi bilo da sam ja ovde umesto Miljane, ona ne zna šta da te pita – pozdravila se Marija Kulić.

Detaljnije pogledajte ispod:

@miljanakulic00

Moralna osuda: 😂🤣😂🤣 #miljanakulic00 #marijakulic #miljanakulic #elita #eurovision

♬ original sound – Miljana Kulić