Home Zanimljivosti ZOLA NESTAO NAKON MILJANINOG NAPUŠTANJA BEČA: Obratio se sa tajne lokacije –...

ZOLA NESTAO NAKON MILJANINOG NAPUŠTANJA BEČA: Obratio se sa tajne lokacije – Evo od čega strahuje… (VIDEO)

541
0
Lazar Colic,
Lazar Colic,

Evo od čega strahuje…

On se oglasio putem društvene mreže i Miljani poslao poruku!

Bivši učesnik rijalitija “Zadruga”, Lazar Čolić Zola, izazvao je veliku pažnju javnosti objavom snimka na društvenoj mreži Tik Tok, na kom je otkrio da se nalazi na tajnoj lokaciji.

Na snimku koji je objavio, Zola je izjavio da je bio primoran da pobegne od svoje bivše devojke, Miljane Kulić, koja ga je navodno pratila u stopu.

Zola je u svom videu otkrio da se nalazi na tajnoj lokaciji, ali nije precizirao gde se tačno nalazi niti zbog čega je morao da pobegne. Njegova izjava da ga je pratila bivša devojka Miljana Kulić izazvala je spekulacije i interesovanje javnosti.

Odnos između Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić bio je često tema medija, s obzirom na njihovu turbulentnu vezu i burne raskide. Zola nije pružio detalje o razlozima zbog kojih je odlučio da napusti svoje prebivalište i krije se na tajnoj lokaciji.

Ova objava izazvala je brojne reakcije javnosti, koja je podeljena u mišljenjima o ovom događaju. Dok su neki izrazili zabrinutost za Zolinu bezbednost, drugi su izrazili sumnju u istinitost cele situacije, podsećajući na ranije medijske manipulacije.

Lazar Čolić Zola poznat je po aktivnom prisustvu na društvenim mrežama, gde često deli delove svog privatnog života sa pratiocima. Objavljivanje videa na TikToku samo je jedan u nizu poteza kojim je Zola privukao pažnju javnosti.

Nakon objave Zolinog videa, javnost ostaje u neizvesnosti iščekujući dalji razvoj situacije i eventualne nove informacije o njegovom skrivanju od bivše devojke Miljane Kulić. Ovaj događaj sigurno će nastaviti da intrigira javnost u narednom periodu.

Pogledajte prilog:

@zola_je_

KAJNE MAJNE LOKACIJA #zola #keine #lokation #viral #video #zolander #naoucaj #se

♬ original sound – Z O L A