Home Zanimljivosti BRUTALNO: Podelio privatnu prepisku sa Zvezdanom Slavnićem – Ukopao ga za sva...

BRUTALNO: Podelio privatnu prepisku sa Zvezdanom Slavnićem – Ukopao ga za sva vremena…

260
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Ukopao ga za sva vremena…

Bio je oštar!

Nakon reči koje je Zvezdan Slavnić izneo u javnost i potkačio pojedine ljude, sada se tim povodom oglasio i direktor Hype produkcije Saša Mirković.

Ono što je rekao, bilo je kratko i jasno, pravo centar!

Prvo pročitajte šta je napisao Zvezdan:

– Kao što sam već objasnio na “lajvu”, evo još jednom za sva vremena! Snimak sam poslao 13.7.2023. godine, dakle pre šest meseci, a evo šta je prethodilo tome. Nakon raskida sa Anđelom počeo sam da dobijam pozive, od njenog tadašnjeg štićenika. Tražio je od mene da je ne uznemiravam, što ja nisam nikada ni radio, kao i to da je ne spominjem u svom “lajvu”. Nakon njenog povratka u Beograd, 13.7.2023. mi je nenajavljena upala u stan i optužila da sam joj pokrao stvari, što naravno nije istina. Iz tog razloga sam poslao snimak, na kome se jasno vidi da ja nikoga ne uznemiravam, već da mene uznemiravaju i zamolio da se stane sa tim, kao i to da se prekine sa blaćenjem mog imena u narodu – napisao je Slavnić putem svog Instagram naloga pa dodao:

– Žao mi je što sam još tada znao da će do ovoga doći i pokušao sam nekome da ukažem da pravi kardinalnu grešku! Iskreno se nadam da će se ovom mojom izjavom stati na put lažima i da neće ići dalje sa spletkama, jer u suprotnom ću izneti sve dokaze i šta se sve dešavalo od 19.6.2023. godine, pa sve do danas! – napisao je, između ostalog, Zvezdan.

Sada pročitajte prepisku između Zvezdana i Saše:

– Zamolio bih gospodina da mene ne meša u svoje gluposti, jer je od mene tražio svakakve stvari za koje nisam želeo da se mešam, jer za razliku od njega ja imam svoje zanimanje i uspešnu karijeru – poručio je Saša Mirković.

– Ja se Zvezdane ne mešam u pravna pitanja. Rekao sam da se medijski ne pominjete, ali ti si nju u nekoj emisiji pominjao, dok ona tebe nije. Evo sad sam je pitao, neka emisija “Između dve vatre”. A pravna pitanja mene ne interesuju i advokati i nasilje. U to neću da zalazim, to je bilo pre nego što je došla na Hype – glasile su poruke Mirkovića.

Instagram,
Instagram,