Home Zanimljivosti FILIP CAR DOBIO NAJVEĆE RIJALITI PRIZNANJE: Svi takmičari će pući od muke...

FILIP CAR DOBIO NAJVEĆE RIJALITI PRIZNANJE: Svi takmičari će pući od muke – Promenio istoriju Bele kuće…

732
0
Filip Car, Zeljko Mitrovic,
Filip Car, Zeljko Mitrovic,

Promenio istoriju Bele kuće…

Laskava titula pripala je jednom od najzabavnijih učesnika ikada!

Rijaliti “Elita”, čiji je idejni tvorac veliki vizionar Željko Mitrović, probija sve rejtinge gledanosti. Ovaj rijaliti se toliko duboko uvukao u našu svakodnevicu, da nije čudno kada u autobusu čujemo naše sunarodnike kako nisu spavali jer nisu mogli da prestanu da gledaju pomenuti rijaliti.

To naravno i ne čudi, s obzirom da su svi takmičari uvek neke izrazite individue. Kada se tome doda presija specifičnosti prostora na koji je smešten toliki broj ljudi, dinamika je zagarantovana.

Filip Car je rijaliti zvezda sa ozbiljnim stažom u ovom formatu. Učesnik je rijaliti šou programa Zadruga 4, Zadruga 5 i Zadruga 6, koji su emitovani na Pink televiziji pre Elite.

Rođen je 14. septembra 1993. godine u Crikvenici u Hrvatskoj, gde trenutno i boravi. Mnogi su ga dodatno zavoleli zbog veze sa Aleksandrom Nikolić i videli u njima savršen par. Njih dvoje čekaju bebu, koju fanovi sa nestrpljenjem iščekuju. Koliko je javnost upoznata, svet će postati bogatiji za jednu devojčicu.

Međutim, Filip nije ljudima zanimljiv samo zbog toga. Mnogi rijaliti takmičari su ga naveli kao najrealnijeg i najzanimljivijeg, a neki drugi kao najrečitijeg i najboljeg druga.

Jedno je sigurno, nikog nije ostavio ravnodušnim, što je potvrdila i nedavno obavljena anketa na Fejsbuk stranici koja se bavi popularnim rijalitijem. Dinamični Car poneo je laksavu titulu i izglasan za naboljeg i najvećeg rijaliti igrača.

– Filip Car proglašen je najboljim i najvećim rijaliti igračem! Čestitamo! – stajalo je u objavi.

Foto,
Foto,

– “Pa realno i jeste. Oni proglašavaju ludaču Miljanu kao kraljicu rijalitija, što veze sa vezom nema! Ona je samo bila dvorska luda, a Filip se sav davao za rijaliti i bio 24 sata interesantan”, “Car je najbolji zaista”, “Setih se i da ga čak doktorka Nada Macura pohvalila i rekla da joj se on dopada iz Zadruge. Da je inteligentan, retoričar dobar, dobro procenjuje sve događaje i ljude, a uz sve to je neizmerno duhovit! Naročito kad je izazvan i ljut. Koje asocijacije, koja poređenja tad napravi, da je stvarno car u tome”, “On je je stvarno jedinstven, Zola i Janjuš ga imitiraju! Šteta što nije u Eliti, vrlo inteligentan, ima dobre komentare” – nizali su se komentari na mreži.