Home Zanimljivosti MAJA U JANJUŠEVOM ZAGRLJAJU: Kada Aneli čuje pući će od muke –...

MAJA U JANJUŠEVOM ZAGRLJAJU: Kada Aneli čuje pući će od muke – Marinkovićeva sve priznala…

485
0
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic,
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic,

Marinkovićeva sve priznala…

Maja se prisetila kako je njihov odnos ranije izgledao!

Učesnica “Elite” Maja Marinković prisetila se vremena kada je bila u vezi sa Markom Janjujševićem Janjušem, pa je opisala jedan njihov intimni odnos posle žurke koja se desila pre nekoliko godina.

Nije krila kako je to izgledalo, a Aneli ne bi bilo pravo kada bi čula za ovu akciju.

– Janjuš i ja smo bili vatreni u krevetu! Sećam se da ljudi od nas nisu mogli da spavaju. Ovo što on sada ima sa Aneli je ništa! E to je ono što vam pričam! Ona je žena bez harizme, džaba što ona njega smiruje, kad on sa njom nema ono što njega radi – počela je Marinkovićka, pa je nastavila:

– Sećam se da sam napolju posle sedela i čitala komentare. Odmah mi je zapao za oko jedan, u kom je neki lik napisao: “Reinstalirao je Janjuš Maju kao Vindovs sedmicu”! Mnogo sam se smejala, njemu to nije bilo smešto, ali ja sam plakala! – pričala je ona.

Dok su u ranijim sezonama rijalitija bili nerazdvojni i konstantno u zagrljaju, ona trenutno nema najbolji odnos sa Janjuševićem upravo zbog Aneli.

Ipak, Maja ne krije da ima osećanja i empatije prema Janjušu, što se moglo videti kada je košarkaša zadesila velika porodična tragedija. Maju je vest o smrti mladog Mihajla veoma dotakla i pogodila.

– Majo, meni možeš sve da radiš, ali poštedi Aneli. Eto, toliko možeš da mi učiniš! Ne moramo da se svađamo, ako već ne živimo u idili kao nekada! Dajem sve od sebe da se normalno ponašam prema tebi, tako da verujem da možeš i ti da uradiš istu stvar – apelovao je Janjuš.