Home Zanimljivosti OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVA SA PAPIRIMA ZA RAZVOD: Dobila informaciju iz spoljnog...

OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVA SA PAPIRIMA ZA RAZVOD: Dobila informaciju iz spoljnog sveta – “Advokatica je tražila hitan…” (VIDEO)

284
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

“Advokatica je tražila hitan…”

Jovana se uvek iznervira kad se pokrene ova tema!

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” pokrenuta je tema o razvodu Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore.

Anđelo Ranković jedva čeka da se Anita razvede kako bi skinula taj teret sa leđa da je sa njim, dok je još uvek u braku.

Matora je otkrila da je dobila informaciju iz spoljnog sveta šta se dešava sa papirima za razvod.

Priznala je da je njena advokatica tražila da se pokrene brži postupak i da se razvedu po hitnom postupku. I Anita i Matora jedva čekaju da papiri stignu na adresu Bele kuće i da konačno stave tačku na njihov odnos.

– Šta kažeš na navode Anitine majke da je podnela zahtev za razvod braka Anite i Matore? – glasilo je pitanje

– To treba što pre da se završi papirološki. Nemam ja nikakav problem s tim. Bolje ću se osećati zbog nje, drugačije gledam na to, da se papriološki razvedu biće joj lakše. Da se rasterete i jedna i druga toga. Mislim da je to prava stvar – kaže Anđelo.

– Ako je to uradila, hvala joj. Ovde se već pokreće priča da nema razvoda. Ja odavde ne mogu da ga podnesem, ako ona jeste, super. Čim se podnese zahtev znači da si razveden, da ne mogu ljudi ovde više da mi pričaju da sam udata. Hvala joj – kaže Anita.

– Anita nije ni bila u braku, nije me ni volela, udala se iz koristi. Kakav je to brak? Nikad ga nije ni vrednovala i ništa nije radila. Zahtev je podnet, bila sam napolju kod notara. Njena mama da podnese razvod koji sam ja već podnela? Čak je moja advokatica tražila da to ide po bržem postupku. Imaš pravo jer je javno. To mi je majka rekla kad sam bila izvedena na sahranu kod ujaka. Taj ko je pomislio da bih ja ostala u braku sa Anitom i ne bih se razvela od nje, taj neko je stvarno debilčina. Ako je ona pomislila da se iz inata neću razvesti, onda je još veći debil. Jedva čekam da me pozovu na kapiju da to završim – kaže Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku: