Home Zanimljivosti RAZVEZAO JEZIK: Prvo oglašavanje Zvezdana Slavnića nakon skandaloznog snimka Anđele Đuričić…

RAZVEZAO JEZIK: Prvo oglašavanje Zvezdana Slavnića nakon skandaloznog snimka Anđele Đuričić…

267
0
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,
Andela Duricic, Zvezdan Slavnic,

Prvo oglašavanje Zvezdana Slavnića nakon skandaloznog snimka Anđele Đuričić…

Nekadašnji učesnik “Zadruge” ispričao je svoju stranu priče!

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić se oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram, nakon što je u javnost isplivao snimak iz stana na Novom Beogradu, kad je Anđela Đuričić upala u nekretninu, kako bi uzela svoje stvari.

Zvezdan je naveo da je snimak nastao pre šest meseci.

Zatim, da ga je on tada poslao kako bi dokazao istinu, ali da je tek danas ugledao svetlost dana.

– Kao što sam već objasnio na “lajvu”, evo još jednom za sva vremena! Snimak sam poslao 13.7.2023. godine, dakle pre šest meseci, a evo šta je prethodilo tome. Nakon raskida sa Anđelom počeo sam da dobijam pozive, od njenog tadašnjeg štićenika. Tražio je od mene da je ne uznemiravam, što ja nisam nikada ni radio, kao i to da je ne spominjem u svom “lajvu”. Nakon njenog povratka u Beograd, 13.7.2023. mi je nenajavljena upala u stan i optužila da sam joj pokrao stvari, što naravno nije istina. Iz tog razloga sam poslao snimak, na kome se jasno vidi da ja nikoga ne uznemiravam, već da mene uznemiravaju i zamolio da se stane sa tim, kao i to da se prekine sa blaćenjem mog imena u narodu – napisao je Slavnić putem svog Instagram naloga.

Zatim je dodao sledeće:

– Žao mi je što sam još tada znao da će do ovoga doći i pokušao sam nekome da ukažem da pravi kardinalnu grešku! Iskreno se nadam da će se ovom mojom izjavom stati na put lažima i da neće ići dalje sa spletkama, jer u suprotnom ću izneti sve dokaze i šta se sve dešavalo od 19.6.2023. godine, pa sve do danas! – napisao je, između ostalog, Zvezdan.

Da li će Anđela reagovati na sve ovo ostaje nam da ispratimo…