Home Zanimljivosti MENSURU SE SPREMA PAKAO: Produkcija uvodi u Elitu njegovu noćnu moru –...

MENSURU SE SPREMA PAKAO: Produkcija uvodi u Elitu njegovu noćnu moru – Rijaliti se ozbiljno spinuje…

370
0
Mensur Ajdarpasic,
Mensur Ajdarpasic,

Rijaliti se ozbiljno spinuje…

Au, sprema se neviđeni šou!

Milica Veselinović je već dobro poznato lice rijaliti publici, a mnogi se nadaju da će je videti u Eliti, gde trenutno boravi i njen bivši dečko, Mensur Ajdarpašić.

Iako se dugo spekulisalo o njenom ulasku u ovu sezonu, Milica je objasnila da svakodnevno dobija pitanja upravo na ovu temu, a svojim odgovorima dodatno je zaintrigirala fanove.

Kako nije želela da konkretno odgovori i otkrije da li planira ulazak, mnogi su zaključili da se Milica uveliko priprema za dolazak na velelepno imanje u Šimanovcima i da će Mensur doživeti šok, kada je bude ugledao na vratima Bele kuće.

Ajdarpašić, iz nekog razloga, ne želi ni da čuje za Milicu, pa ni ne sluti da bi mu se ona uskoro mogla pridružiti.

Ostaje nam samo da pretpostavljamo kako bi izgledao njihov susret, kao i zajednički život na imanju, gde se rodila njihova ljubav.

– Ovo je pitanje koje dobijam svakodnevno. Ako budem ušla, videćete – napisala je Milica, uz emotikon anđela, a potom je usledilo novo pitanje, pa je Milica rešila da stavi tačku:

– Neću više odgovarati na pitanja o mom ulasku u rijaliti – rekla je ona kratko, ali ipak ostavila mogućnost da uđe u Belu kuću i time omogući produkciji da za Mensura pripreme pravo iznenađenje.