Home Zanimljivosti EVO ZAŠTO NEMA DEČKA U RIJALITIJU: Maja slučajno priznala sve o odnosu...

EVO ZAŠTO NEMA DEČKA U RIJALITIJU: Maja slučajno priznala sve o odnosu sa Desingericom – Obratila mu se direktno… (VIDEO)

323
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Obratila mu se direktno…

Progovorila je o letu u Budvi i svom emotivnom statusu!

Učesnica rijalitija “Elita” Maja Marinković voli kratkim i jasnim odgovorima da prekrati svaki komentar koju čuje o sebi.

Prošle godine je u javnosti bila aktuelna njena afera sa pevačem Dragomirom Despićem Desingericom, a sada se ta tema ponovo spominje.

Pevač je pre par dana na svom Instagram storiju objavio snimak na kome se nalazi Maja, pa je pitanje o njihovom odnosu u Belu kuću stiglo odmah potom.

Na pitanje o pravdanju postupaka, pogotovo ljudima izvan rijalitija Maja je odgovorila:

– Ja se ne pravdam nikome, ja isključivo radim stvari po osećaju. Ako osećam da ću ovde ostati sama, ostaću sama i tako će biti – rekla je Maja.

Usledilo je pitanje za nju i njen odnos sa Desingericom, kroz hipotetičku situaciju u kojoj on nju objavljuje na stori, na šta je odgovorila:

– Tim povodom bih ga pozdravila puno, on je super momak. O njemu imam najlepše mišljenje. To što su pisali preko leta, to su stvarno gluposti. Mi smo se upoznali u društvu zajedničke drugarice Tamare. To što su pisali zaista nije tačno, mi smo u skroz korektnim, drugarskim odnosima – rekla je Maja.

Ceo razgovor pogledajte na smiku koji sledi: