Home Zanimljivosti HITNO SE JAVILA NAKON PREGLEDA LEKARA: Aleksandri pred porođaj ustanovljena dijagnoza…

HITNO SE JAVILA NAKON PREGLEDA LEKARA: Aleksandri pred porođaj ustanovljena dijagnoza…

660
0
Aleksandra Nikolic, Filip Car, Maja Marinkovic,
Aleksandra Nikolic, Filip Car, Maja Marinkovic,

Aleksandri pred porođaj ustanovljena dijagnoza…

Odmah se oglasila!

Tokom prethodnog dana na društvenim mrežama pažnju je privuklo pitanje iz rijalitija “Elita” upućeno Maji Marinković.

Naime, pošto se već dugo sumnja da ona i Filip Car imaju tajni dogovor, i da je zbog toga ona sama, i ne zanimaju je muškarci, Marinkovićeva je dobila pitanje o pravdanju i tome kako čeka čoveka koji već juri za rijaliti zvezdom Dalilom Dragojević.

Pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić nije mogla da ovo ne primeti, a potom se izjasnila na ovu temu na svom Instagram nalogu.

Maja se jasno izjasnila da je niko ne zanima, nakon čega se hitno oglasio i Car koji je želeo da demantuje da on ima bilo kakve dodirne tačke sa Dalilom:

– Taj neko napolju da proganja Dalilu, a ja nemam vezu sa njom. Niti ona mene dira, niti ja nju. Kad ste čuli da je pljujem i da pričam o njoj? Vazduh je. Ne dobijem demant, ne dobijem ništa i ispada da sam se dogovorio sa onom tamo. Svao udara svoju priču, kao da sam joj rekao da bude sama, pa ćemo da se j*bavamo. Ja da sam nemi posmatrač rekao bih da sa Dalilom ja imam kontakt, a sa ovom dogovor. Neka me okače na klipovima u četvrtak – poručio je Filip Car.

Nakon Filipa sada se oglasila i sama Aleksandra Nikolić, kojoj fanovi ne prestaju da pišu o ovoj temi. Novom objavom odlučila je da do daljnjeg sebe isključi iz ove teme i saopštila da ima problem sa štitnom žlezdom zbog kojeg će dugo morati da pije lekove.

– Zamolila bih ljude koji mene podržavaju da mi ne šalju apsolutno ništa vezano za neke druge osobe iz sveta rijalitija jer me zaista ništa ne zanima. Kao što znate na TikToku više nisam, odmaram se od svega. Zbog stresnog života i prevelikog pritiska javnosti nažalost dobila sam Hyopothyreosis i terapiju koju ću verovatno jako dugo piti. Tako da me zaista ništa od toga ne interesuje. Isključivo lepe stvari dolaze u obzir i svoje zdravlje stavite na prvo mesto – napisala je Aleksandra.

Instagram,
Instagram,