Home Zanimljivosti “JURILI GA KAMATAŠI – NIJE IMAO HLEBA DA JEDE”: Janjušević na udaru...

“JURILI GA KAMATAŠI – NIJE IMAO HLEBA DA JEDE”: Janjušević na udaru uterivača dugova – Pozajmljivao od koga je stigao… (VIDEO)

289
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Pozajmljivao od koga je stigao…

Otkriveni nepoznati detalji o Janjuševićevom životu izvan rijalitija!

Učesnik “Elite”, Marko Janjušević Janjuš, godinana je u rijalitiju gde zarađuje za sebe i svoju porodicu s obzirom da je u potpunosti zapostavio košarkašku karijeru kojoj je bio posvećen pre javnog eksponiranja.

On je u nekoliko navrata govorio da je imao problem sa kockom, te da je mnogo para “protraćio” u kladionicama i da se zbog toga kaje. Ipak, sada su na površinu isplivale nove informacije koje govore u prilog tome da je Janjuš u jednom trenutku svog života imao teške situacije.

U toku emisije, njegova bivša partnerka Maja Marinković, iznela je da mu je svojevremeno pozajmljivala novac ne bi li se iščupao iz dugova u koje je upao.

– Kad sam mogla ja da ga izdržavam… Nije tačno, jurili ga kamataši iz Krnjače, a ja mu dala 300 evra. Koga da izdržavaš druže, ja mu davala pare nije imao hleba da jede. Stavila sam 300 evra među stvari, veruj mi, tako je – rekla je Maja Marinković.

Podsetimo, Maja je nedavno govorila o tome je košarkaš i dalje zainteresovan za nju:

– Janjuš ne može da diše bez mene, a kamoli da živi! Videla sam kako me gleda i sve to dok je pričao sa Aneli. Nešto su ćaskali kratko, pa je u jednom trenutku tokom razgovora pogledao u meni i namignuo mi je. Njega ta žena guši, ali ne znam zašto ne može da se skloni od nje! Kao da je vezan nekim nevidljivim lancima, nije mi jasno. On se čovek smeje kad je daleko od nje, a kad mu ona priđe kao da se namrgodi. Nije isti čovek – pričala je Maja Žani.

Ona je ranije pominjala i vradžbine, tvrdeći da je Aneli omađijala Janjuša:

– Ja sam mrtva ozbiljna, ja imam pravo da verujem u duhove, moj subjektivni osećaj poznajući njega, ja sam ubeđena da je on zavrčan. Aneli je osoba koja je spremna na sve, ne bira sredstvo da dođe do cilja. Zejna postoji, njena drugarica iskustvom koje je ispričala, ja isto tako verujem da su iz nje isterivali đavole. Pogled njemu stvarno leluja. Ko zna čega tu sve ima, ne smem ni da pomišljam na to na šta su ljudi sve spremni, a da ovako izgledaju kao da se skroz prave ludi – govorila je ona.

Kako će Janjuš reagovati na ove optužbe od strane bivše, ostaje da ispratimo.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!