Home Zanimljivosti MILJANA KULIĆ U LOŠEM STANJU – VESTI NISU DOBRE: Nakon najcrnjeg perioda...

MILJANA KULIĆ U LOŠEM STANJU – VESTI NISU DOBRE: Nakon najcrnjeg perioda – Ovo je izgubila, tiče se malog Željka…

415
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Ovo je izgubila, tiče se malog Željka…

Sve se brzo odigralo!

Bivša takmičarka “Elite” Miljana Kulić mesecima je učestvovala u rijalitiju, kako bi sinu Željku obezbedila bolju budućnost i zaradila za njegov stan, ali sav honorar je izgubila kad je diskvalifikovana zbog napada na Nenada Macanovića Bebicu.

Kako je i sama priznala, sve to je namerno uradila, jer ju je bivši dečko Lazar Čolić Zola čekao napolju.

Ipak, ispostavilo se da je ovo veća greška, jer je ostala i bez para i bez Zole.

– Miljana je u lošem stanju, iako se na društvenim mrežama pretvara kako je sve u najboljem redu. Ne može sebi da oprosti što je zbog Zole iznerverila sina, što je izgubila sav honorar zbog diskvalifikacije iz rijalitija – započinje za “Svet” dobro obavešten izvor, pa nastavlja:

– Mesecima se borila sama protiv svih, ali je znala zbog čega sve to radi, međutim, sve je uprskala. Zbog Zole nije ispunila obećanje, koje je dala, ne samo sinu, nego i roditeljima – da je ovo poslednji rijaliti u kom će zaraditi novac za njegovo bolje sutra – nastavlja izvor.

– Željko je mali, nije toliko svestan svega, ali kao i svakom detetu, potrebna mu je majka. Njemu je Marija ceo svet, ona mu menja oba roditelja. Toj ženi treba skinuti kapu za svu žrtvu i borbu koju podnosi. Miljana je odmah po izlasku iz “Elite” otišla kod Zole, ali on joj je dao šut-kartu, pa sad šizi kod roditelja u Nišu – nastavlja izvor za gorepomenuti medij.

– Koliko znam, molila je produkciju da joj dozvoli da se vrati u “Elitu”, ali pravila su pravila. Pa sve i da ih ubedi da joj oproste, bez novca je svakako ostala. Mesece je izgubila, majka joj se nervirala, zdravlje je rizikovala, otac takođe, Željku je nedostajala (Izgubila je i vreme sa njim, koje sada nadoknađuje) i sve zbog Zole. A on je po ko zna koji put izneverio. To ne može sebi da oprosti – završava izvor.