Home Zanimljivosti “ŠTROKAVA – ŽIVI U DEPONIJI”: Maja epski ponizila Aneli Ahmić – Đedović...

“ŠTROKAVA – ŽIVI U DEPONIJI”: Maja epski ponizila Aneli Ahmić – Đedović odmah skočio… (VIDEO)

922
0
Maja Marinkovic, Aneli Ahmic,
Maja Marinkovic, Aneli Ahmic,

Đedović odmah skočio…

Afera prljavih čarapa trese Belu kuću!

U popularnom rijalitiju, gledaoci su primetili da higijenski uslovi elitara nisu na nekom zavidnom nivou. Ovo je posebno istaknuto kroz nedostatak lične higijene pojedinih takmičara.

Jedan od takvih primera je Aneli Ahmić sa svojim partnerom Markom Janjuševićem Janjušem koji su ponovo postali predmet kritika javnosti zbog svojih navika.

Široki auditorijum ostao je šokiran crnim čarapama i prljavim stopalima Aneli Ahmić, što je bio predmet debate za crnim stolom.

Na snimku koji kruži internetom, može se čuti komentar Maje Marinković koji je oduševio sve gledaoce rijalitija.

– Čarapa. Prvi put smo doživeli da Janjuš ima urednija stopala od njegove partnerke. Gledaoci, pogledajte čarapu. Ja sam ovu temu dosta ozbiljnije shvatila, ali kako da shvatiš kada je fokus na prljavim čarapama! Jaooo – smejala se Maja, dok ju je Marko Đedović ućutkivao.

– “Desigerica je došao u chat. Šta je s čarapama, bajo”, “Bravo Majo! Maja do pobede”, “Ove sezone, po prvi put, Maja me odusevila sa realnim komentarima. A vidi Aneli, usta od uha do uha kad je vidjela svoje prljave čarape”, “Epizoda prljave čarape od Aneli, Majini komentari i Mića u pozadini dok Đedović ne zna šta će”, “A šta ti Đedoviću nije jasno, kada je istina. I šta ućutkuješ, pa svi vidimo prljavštinu, nismo ćoravi”, “Đedo, idi operi čarape svojim i produkciskim pulenima”, “Đeđo brani smrdlivicu, kad bi video njihovu deponiju gde žive, šta bi tada rekao. Ućutkuje Maju da ne govori, jer uvideo je kakva krmača brani” – nizali su se komentari na mreži.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!