Home Zanimljivosti ASMIN STAVIO TAČKU NA SVOJ ODNOS SA STANIJOM: Slika koja sve menja...

ASMIN STAVIO TAČKU NA SVOJ ODNOS SA STANIJOM: Slika koja sve menja – Doneo novu odluku…

598
0
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,

Doneo novu odluku…

Iako su mnogi navijali za njihovu ljubav, ova fotografija je srušila nade!

Asmin Durdžić, koji je nedavno završio svoj brak sa Aneli Ahmić i uplovio u vezu sa Stanijom Dobrojević, već drugo je tema otkako je Aneli o njemu iznela šok detalje u “Eliti”.

Nakon ljubavnog brodoloma, Asmin je primećen u jednom klubu u Lincu, okružen atraktivnim crnkama.

Instagram,
Instagram,

Izgleda da nije prošlo mnogo vremena pre nego što je Asmin počeo da uživa u svetlima noćnih klubova, a zbog žena koje su oko njega mnogi veruju da je sa Stanijom konačno stavljena tačka.

Izgleda da je Asmin očigledno odlučio da brzo krene dalje i prestane da se bori za ljubav atraktivne starlete, koje je trenutno u Americi.

Njegova brza tranzicija iz ljubavnog brodoloma u svet zabave izazvala je mnogo pažnje, zbog čega na društvenim mrežama svi pretpostavljaju i komentarišu da je okončao vezu sa Stanijom.

Dok jedni osuđuju Asminovo ponašanje kao nepoštovanje prema svojoj bivšoj ženi i porodici, drugi navijaju da nastavi da iznosi sve detalje, pa ako treba i da se pojavi u Eliti kako bi dokazao svoju stranu priče.

Nakon što je njegov fan profil objavio ovaj snimak iz jednog kluba u Lincu, mnoge zanima kako na sve to reaguje Stanija Doborojević i da li će konačno izneti javno neke detalje o njihovom odnosu.

Pored Stanije, publiku zanima i da li će ova informacija doći do imanja u Šimanovcima i da li će poremetiti Aneli ako sazna da joj je bivši opet slobodan.