Home Zanimljivosti ISPLIVAO SUDSKI DOKUMENT: Ahmićevoj preti kazna zatvora – “Ponovila krivično delo…”

ISPLIVAO SUDSKI DOKUMENT: Ahmićevoj preti kazna zatvora – “Ponovila krivično delo…”

289
0
Sita Ahmic, Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Sita Ahmic, Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

“Ponovila krivično delo…”

Ratovanje ne prestaje!

Bivši partneri Aneli Ahmić i Asmin Durdžić, sadašnji izabranik starlete Stanije Dobrojević, vode pravu borbu od početka “Elite”. Mnogi gnusni detalji i optužbe isplivavaju iz dana u dan što se tiče njihovog nekadašnjeg života, i ne nazire se kraj.

Mnogi drugi ljudi uključeni su u ovo rijaliti “ratovanje”, a među njima jedan od glavnih faktora Anelina rođena sestra Sita.

– Crno na belo. Dokaz da je Sita optužena za psihičko i fizičko maltretiranje sadašnjeg muža! Žena je nasilnica najblaže rečeno. Izvolite DOKAZ. S obzirom da je godinu dana otvoreno na 3 godine uslova, ponovila je krivično delo, tako da Sita, uskoro ideš na odmor iza REŠETAKA!ALIBABA SAD TUŽI – napisao je Durdžić.

Instagram,
Instagram,

Sita i Asmin po svemu sudeći nisu bili na dobroj relaciji čak ni dok su Ahmićeva i on bili u vezi, a u poslednje vreme svakodnevno kompromituju jedno drugo na najgori mogući način.

Iz tog razloga, Asmin je preko svog Instagram naloga objavio optužnicu na račun bivše “svastike”, a tiče se maltretiranja njenog nekadašnjeg partnera, sa kojim ima dve ćerke.

Dalje u tekstu prenosimo redukovan deo optužnice:

– Podižem optužnicu protiv Site Ahmić, u Dubrovniku, s prebivalištem u Dubrovniku, državljanke Republike Hrvatske, ekonomiste, ugostiteljke, zaposlene. Živi u vanbračnoj zajednici, majka četvoro dece, pismene, sa završenom srednjom školom, srednjeg imovinskog stanja, osuđivane pravnom presudom Opštinskog suda u Dubrovniku, broj K-33/18 od 2. maja 2022. (pravno 14. oktobra 2022.) zbog kaznenog dela iz Čl. 236. st. 2. u vezi st. 1. Kaznenog zakona, na kaznu zatvora od jedne godine uslovno na tri godine, nalazi se na slobodi, da je u vremenu od novembra 2019. pa do 10. jula 2023. u Dubrovniku, u cilju da svog vanbračnog supruga s kojim ima dvoje zajedničke dece, dovede u ponižavajući položaj, suprotno čl 10. st 3. Zakona o zaštiti od nasilja u porodici kojim se nasiljem u porodici smatra psihičko nasilje koje je kod rive prouzrokovalo povredu dostojanstva ili uznemirenost. Učestalo psihički napadala partnera, govoreći mu da je niko i ništa, da je ona najbolja, da neće imati bolju od nje, da je k*rvin sin, klošar, smeće i prevarant, te je partnera najmanje 20 puta izbacila iz kuće, vređala njegovu porodicu, govoreći razne pogane reči vezane za njegovu drugu decu i sve članove porodice, te mu i govorila kako će poslati brata da ugrozi njegovu porodicu i da će uznemiravati njegovu majku koja je srčani bolesnik, a sto je sve njenog partnera dovelo u položaj nemoći i povređenog dostojanstva, dakle, kršeći propise o Zaštiti od nasilja u porodici kod člana porodice izazvala strah za njegovu sigurnost i dovela ga u ponižavajući položaj – navodi se u delu koji je Durdžić objavio na društvenim mrežama.

Instagram,
Instagram,

Sita se povodom obelodanjivanja ove optužnice nije do sada oglašavala.