Home Zanimljivosti “KAKO MI JE SIN – PITA LI ZA MENE”: Ivan Marinković se...

“KAKO MI JE SIN – PITA LI ZA MENE”: Ivan Marinković se slomio kada je Miljana ušla – Sve zbog malog deteta… (VIDEO)

368
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

Sve zbog malog deteta…

Kulićeva se nakon kratke pauze ponovo vratila u rijaliti!

Miljana Kulić se na sveopšte iznenađenje vratila u “Elitu”, iz koje je nedavno diskvalifikovana zbog nasi**ičkog ponašanja prema Nenadu Macanoviću Bebici.

Miljana je odmah po ulasku u Belu kuću popričala sa ocem svog sina Željka, Ivanom Marinkovićem, koji se interesovao za dete.

– Kako mi je sin? – prvo je pitao Ivan Miljanu, na šta mu je ona rekla:

– Odlično, ide u vrtić, ide u školu umetnika, ide na sportić, na plivanje… Kad pričam o Željku sva se tresem! Odlično je, sve priča, ponekad te spomene, kaže moj tata Ivan – istakla je Miljana.

– Je l’ si ponela neku njegovu novu sliku? – pitao je Marinković, koji je želeo da ga vidi.

– Nisam… Napolju se nisam odvajala od njega. Samo dva dana dok sam bila u Beču. Ne voli sport uopšte. Neće da igra fudbal. Kad vidi da ga Marija tužno gleda on kaže da ga bole noge i da zato ne može da pliva – pričala je još Miljana.

– On će da bude sportista na mene ili genijalac na tebe – rekao je Ivan.

– Intelektualac na mene. Znaš koliko su devojčice u vrtiću zaljubljene u njega, sve će da ga jure – istakla je Kulićeva.

– Pa da, na mene, isti ja – insistirao je Ivan, kako sin liči na njega.

– Volela bih, ako izađemo odavde u normalnim odnosima, da Željko ima oca. On je zlatno dete. Jelena i ja ćemo da se dogovaramo o svemu, ti si neorganizovan. Mariju si mnogo povredio u emisiji “Narod pita” – ispričala je Miljana.

Detalje njihovog razgovora pogledajte na snimku ispod: